Fietstocht langs warmtepompen en Nul-op-de-meter woningen

Op zaterdagmiddag 17 juni organiseert Energie-U een fietstocht door Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern langs drie woningen met een warmtepomp en/of Nul-op-de-meter (NOM). Wil je ook meer te weten komen over warmtepompen en zien hoe ze werken? Fiets dan met ons mee.

Foto: Erzsó Alföldy.

Route en bezienswaardigheden

Anton Kiewiet (van Energie-U en tevens Energieambassadeur) is de rondleider van deze fietstocht. We gaan als eerste bij hem thuis kijken naar zijn combinatie Elga-warmtepomp en Stadsverwarming. Vervolgens fietsen we naar Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens (partner van Natuurmonumenten). Zij hebben een water-water warmtepomp. En als laatste gaan we naar Joop Smallenbroek, hij heeft een oud huis gekocht en helemaal verduurzaamd (onder andere zonneboilers, tripleglas en warmtepomp).

Info over deelname

De fietstocht start om 14 uur en duurt circa 2,5 uur. De tocht is gratis, maar neem wel je eigen fiets mee. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op bij infoavond@energie-u.nl!