Onze agenda

Via activiteiten zoals workshops, bijeenkomsten en info-avonden bij jou in de buurt komt duurzaamheid en energie-besparen wel heel dichtbij. Bekijk onze agenda en tot binnenkort!


Maandag 11 december – Informatieavond:
“Een warmtepomp aanschaffen en dan?”

Op maandag 11 december organiseren we weer een avond in ANNE over warmtepompen. Hoe ga je er op toezien dat je een goede warmtepomp koopt die het goed gaat doen? Wat zijn de ervaringen van andere mensen? Drie bewoners uit Utrecht vertellen over hun huis, de aanschaf, installatie en werking van hun warmtepomp.

• • •
De presentaties van vanavond gaan gewoon door!
Er is geen rondleiding en infomarkt.

• • •
Geef je op via infoavond@energie-u.nl ❯


Vrijdag 15 december – Rondleiding:
“Wat heeft ANNE voor je in huis?”

Op vrijdag 15 december om 15 uur is er een rondleiding. Wil je aan de slag met het verduurzamen van je eigen huis of bedrijf? Komt eens kijken! ANNE heeft allerlei interessante dingen om te bekijken: lage temperatuurverwarming, verschillende warmtepompen, zonnesystemen voor op het dak en een WKO. De rondleiding is gratis duurt ongeveer een half uur, daarna is er nog tijd om vragen te stellen. Graag vooraf opgeven, de rondleiding is alleen op afspraak. Voor de kinderen is de mogelijkheid om even te kleuren of te tekenen.

Geef je op bij Rianne Bakker: rianne@energie-u.nl of 06-46001684.


Januari 2018  – Cursus: “Cursus Reken je Rijk”

Begin 2018 starten we opnieuw met deze cursus. Op drie avonden leer je als bewoner hoe je aan het energieverbruik en de thermische gegevens van je huis kunt rekenen zodat je begrip van energiebesparing en installaties wordt vergroot. Met deze kennis op zak word je een betere gesprekspartner voor je adviseur, aannemer of installateur die je inhuurt. De cursus kost € 50 voor Energie-U-leden en € 75 voor niet-leden. (De eerste cursus is inmiddels succesvol verlopen.)

Meer info bij Peter van Mondfrans: info@tulpbouw.nl.


Elke vrijdag – Inloopspreekuur:
“Vraagje voor Energie-U?”

We zitten klaar om je te woord te staan of te informeren. Kom langs op het kantoor van Energie-U op de Oudegracht 60. Wij raden je aan om sowieso vooraf te mailen dan kunnen we je gerichter helpen.

Mail ons voor meer informatie of afspraak ❯


Elke zaterdag – Energie-advies in de bibliotheek:
“Bespaarbieb”

Let op: de bespaarbieb is in december gesloten, omdat de EnergieAmbassadeurs volop bezig zijn met het maken Warmtefoto’s voor onze leden. We helpen je weer in het nieuwe jaar!
Twee EnergieAmbassadeurs zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden over energiebesparen en duurzaamheid.

Kijk hier voor info over de bespaarbibliotheek ❯