Activiteiten-agenda

Via activiteiten zoals workshops, bijeenkomsten en info-avonden bij jou in de buurt komt duurzaamheid en energie-besparen wel heel dichtbij. Bekijk onze agenda en tot binnenkort!


Juni 2018  – Cursus:
“Reken je Rijk”

In juni 2018 starten we opnieuw met deze cursus. Op drie avonden leer je als bewoner hoe je aan het energieverbruik en de thermische gegevens van je huis kunt rekenen zodat je begrip van energiebesparing en installaties wordt vergroot. Met deze kennis op zak word je een betere gesprekspartner voor je adviseur, aannemer of installateur die je inhuurt. De cursus kost € 75 voor Energie-U-leden en € 100 voor niet-leden. (De eerste cursusronden zijn inmiddels succesvol verlopen.)

Meer info bij Peter van Mondfrans: peter@energie-u.nl.

 


Vrijdag 1 juni 2018  – Rondleiding:
“Wat heeft ANNE voor je in huis?”

Op vrijdag 1 juni om 15 uur is er een rondleiding. Wil je aan de slag met het verduurzamen van je eigen huis of bedrijf? Kom eens kijken! ANNE heeft allerlei interessante dingen om te bekijken: lage temperatuurverwarming, isolerende folie voor ramen, verschillende warmtepompen, hybride warmtepompen, zonnesystemen voor op het dak en een ijsbuffervat. De rondleiding is gratis duurt ongeveer een uur, daarna is er nog tijd om vragen te stellen. Graag vooraf opgeven, de rondleiding is alleen op afspraak.

Geef je op bij Rianne Bakker: rianne@energie-u.nl of 06-46001684.


Vrijdag 1 t/m zondag 10 juni 2018  – Evenement:
“Zon10daagse”

Van vrijdag 1 tot en met zondag 10 juni maken we van Utrecht de zonnigste stad van Nederland!

Op vrijdag 1 juni vanaf 16:00 uur gaat de Utrechtse Zon10daagse feestelijk van start met een borrel op het terras van ANNE, Veemarktplein 41 in Utrecht. Met de nieuwste snufjes op zonnepanelen gebied, een quiz met fantastische prijzen, zonnevoorspellingen… en een vooruitblik op de Tiendaagse.

De Utrechtse Zon10daagse is er voor iedereen die iets heeft met de lokale energietransitie: de overgang van vieze fossiele energie naar schone duurzame energie.

Kijk op Zon10daagse.nl voor het hele programma ❯


Elke vrijdag – Inloopspreekuur:
“Vraagje voor Energie-U?”

We zitten klaar om je te woord te staan of te informeren. Kom langs op het kantoor van Energie-U in ANNE (bij de Jaarbeurs). Wij raden je aan om sowieso vooraf te mailen dan kunnen we je gerichter helpen.

Mail ons voor meer informatie of afspraak ❯


Elke zaterdag – Energie-advies in de bibliotheek:
“Bespaarbieb”

Twee EnergieAmbassadeurs zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden over energiebesparen en duurzaamheid.

Kijk hier voor info over de bespaarbibliotheek ❯