Onze agenda

Via activiteiten zoals workshops, bijeenkomsten en info-avonden bij jou in de buurt komt duurzaamheid en energie-besparen wel heel dichtbij. Bekijk onze agenda en tot binnenkort!

Maandag 11 december – Informatieavond:
“Een warmtepomp aanschaffen en dan?”

Op maandag 11 december organiseren we weer een avond in ANNE over warmtepompen. Hoe ga je er op toezien dat je een goede warmtepomp koopt die het goed gaat doen. Wat zijn de ervaringen van andere mensen? Drie bewoners uit Utrecht vertellen over hun huis, de aanschaf, installatie en werking van hun warmtepomp.

Geef je op via infoavond@energie-u.nl ❯


Dinsdag 27 oktober – Rondleiding:
“Wat heeft ANNE voor je in huis?”

Op dinsdag 27 oktober om 15 uur is er een rondleiding (en ook op 24 november en 15 december om 15.00 uur). Wil je aan de slag met het verduurzamen van je eigen huis of bedrijf? Komt eens kijken! ANNE heeft allerlei interessante dingen om te bekijken: lage temperatuurverwarming, verschillende warmtepompen, zonnesystemen voor op het dak en een WKO. De rondleiding is gratis duurt ongeveer een half uur, daarna is er nog tijd om vragen te stellen. Graag vooraf opgeven, de rondleiding is alleen op afspraak. Voor de kinderen is de mogelijkheid om even te kleuren of te tekenen. Je kunt je opgeven bij Rianne Bakker: rianne@energie-u.nl of bel: 06-46001684.

Elke vrijdag – Inloopspreekuur:
“Vraagje voor Energie-U?”

We zitten klaar om je te woord te staan of te informeren. Kom langs op het kantoor van Energie-U op de Oudegracht 60. Wij raden je aan om sowieso vooraf te mailen dan kunnen we je gerichter helpen.

Mail ons voor meer informatie of afspraak ❯


Elke zaterdag – Energie-advies in de bibliotheek:
“Bespaarbieb”

Twee EnergieAmbassadeurs zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden over energiebesparen en duurzaamheid.

Kijk hier voor info over de bespaarbibliotheek ❯