Activiteiten-agenda

Via activiteiten zoals workshops, bijeenkomsten en info-avonden bij jou in de buurt komt duurzaamheid en energie-besparen wel heel dichtbij. Bekijk onze agenda en tot binnenkort!


Najaar 2018  – Cursus:
“Reken je Rijk”

Na de zomer starten we opnieuw met deze cursus. Op drie avonden leer je als bewoner hoe je aan het energieverbruik en de thermische gegevens van je huis kunt rekenen zodat je begrip van energiebesparing en installaties wordt vergroot. Met deze kennis op zak word je een betere gesprekspartner voor je adviseur, aannemer of installateur die je inhuurt. De cursus kost € 75 voor Energie-U-leden en € 100 voor niet-leden. (De eerste cursusronden zijn inmiddels succesvol verlopen.)

Meer info bij Peter van Mondfrans: peter@energie-u.nl.


Vrijdag 31 augustus 2018  – Rondleiding:
“Wat heeft ANNE voor je in huis?”

Op vrijdag 31 augustus om 15 uur is er een rondleiding. Wil je aan de slag met het verduurzamen van je eigen huis? Kom eens kijken! ANNE heeft allerlei interessante dingen om te bekijken: lage temperatuurverwarming, isolerende folie voor ramen, verschillende warmtepompen, hybride warmtepompen, zonnesystemen voor op het dak en een ijsbuffervat. De rondleiding is gratis duurt ongeveer een uur, daarna is er nog tijd om vragen te stellen. Graag vooraf opgeven, de rondleiding is alleen op afspraak.

Geef je op bij Rianne Bakker: rianne@energie-u.nl of 06-46001684.


Maandag 17 september – Informatieavond:
“Wat heeft ventileren met duurzaam wonen te maken?”

ANNE, Veemarktplein 41 in Utrecht.

Binnenkort volgt meer info.


Elke vrijdag – Inloopspreekuur:
“Vraagje voor Energie-U?”

We zitten klaar om je te woord te staan of te informeren. Kom langs op het kantoor van Energie-U in ANNE (bij de Jaarbeurs). Wij raden je aan om sowieso vooraf te mailen dan kunnen we je gerichter helpen.

Mail ons voor meer informatie of afspraak ❯


Elke zaterdag – Energie-advies in de bibliotheek:
“Bespaarbieb”

Twee EnergieAmbassadeurs zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden over energiebesparen en duurzaamheid. In de zomermaanden is de Bespaarbieb gesloten. Zaterdag 1 september gaan we weer open.

Kijk hier voor info over de bespaarbibliotheek ❯