Buurtstroom Buurthuis Zuilen

Lees hier alles over dit zonnestroomproject.

Het project is uitverkocht!

Buurtstroom Buurthuis Zuilen is uitverkocht! Alle 226 zonnepanelen zijn verkocht. Oorspronkelijk was het plan 240 zonnepanelen op het dak te leggen, maar intussen zijn de panelen van hogere kwaliteit. De netaansluiting kan daardoor niet méér panelen aan dan 226.
Wil je ook meedoen met Buurtstroom, mail ons dan even: communicatie@buurtstroom.nl. Vermeld in je mail je adresgegevens en het aantal zonnepanelen waarmee je zou willen deelnemen. Je komt dan op een geïnteresseerdenlijst voor het volgende project, of voor als een deelnemer zijn panelen wil verkopen.

Plaats voor 226 zonnepanelen

Op het dak van Buurthuis Zuilen aan de St. Ludgerusstraat gaan we samen met de buurt 226 zonnepanelen leggen. In 2017 heeft de informatieavond van “Buurtstroom Buurthuis Zuilen” plaatsgevonden. De gemeente Utrecht heeft het dak hiervoor ter beschikking gesteld. Als buurtgenoot kun je deelnemen aan dit zonnestroomproject. Je investeert in één of meerdere zonnepanelen waarvoor je een leuk rendement ontvangt. En misschien nog wel belangrijker: je investeert in een gezonde buurt én planeet.

Bekijk het filmpje!

Eind maart 2018 kwam U in de Wijk Zuilen langs en maakte een mooie rapportage, waarin twee deelnemers vertellen waarom ze al meedoen. Bekijk het filmpje:

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Lees de brochure

Alles wat je weten moet, vind je ook in onze uitgebreide informatiebrochure hieronder:

informatiebrochure-Buurtstroom-Buurthuis-Zuilen

Bekijk de kaart hieronder voor de deelnemende postcodes:

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken