Communicatie en acties

Wel eens van Energie-U gehoord? Vanzelfsprekend. Maar is communicatie wel vanzelfsprekend of moet je er een talent voor hebben?

Werkgroep “Communicatie en acties”

Het doel van deze werkgroep is de vereniging Energie-U bij een zo groot mogelijk publiek bekend maken. De werkgroep is opgezet om onze acties op het gebied van duurzaamheid en energie-besparen onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen. Alleen door bekendheid kunnen veel mensen profiteren van de vele voordelen die wij bieden.

2-Bijeenkomst-Slim-Wonen
Energie-U: een krachtige stem richting overheden en bedrijfsleven.

Als werkgroep bereiden we acties voor, verzorgen we de promotie en organiseren we informatie-bijeenkomsten. De werkgroep zet zich in om zoveel mogelijk leden te werven. Veel leden hebben is geen doel op zich: het betekent namelijk een krachtige stem hebben richting overheden en bedrijfsleven en dus meer kunnen bereiken voor een duurzame en energiebewuste samenleving.

Heb jij een talent voor communicatie?

Gelukkig kan Energie-U rekenen op veel enthousiasme vanuit de bewoners van de stad. De werkgroep “Communicatie en acties” laat zich dan ook graag steunen door een aantal enthousiastelingen die expertise hebben op het gebied van marketing, werving en reclame.

Het aanspreekpunt voor de werkgroep is Machiel van Dalen. Ben jij iemand die zijn talent voor communicatie en werving wil inzetten voor Energie-U, sluit je dan aan bij deze werkgroep.