Onze vacatures

Energie-U is er voor en door alle Utrechters. Samen gaan we de stad verduurzamen en werken aan een 100% duurzame energievoorziening. Doe je met ons mee? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar sander@energie-u.nl. Lees hieronder voor welke functies we nog mensen zoeken.


Projectleider energie-advies bespaarbieb

Wil jij je inzetten voor een duurzamer Utrecht? Dan is misschien de Bespaarbieb iets voor jou! Bij de bespaarbieb geven we met een groep vrijwilligers elke week duurzaamheidsadvies in de Bibliotheek en lenen we duurzaamheidsgadgets uit. We zoeken een (mede-)projectleider om dit te organiseren en verder bekend te maken in Utrecht.

De werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van promotie- en informatiemateriaal, het onderhouden van het contact met de vrijwilligers, het maken van het rooster en eventueel ook de fondsenwerving (voor als je uitbreidingsplannen hebt!)

Wij bieden een functie met veel vrijheid en flexibiliteit, een uitgebreid netwerk in de Utrechtse duurzaamheidswereld en een kans om je duurzame ambities te verwezenlijken.

Inzet: 4 uur per week, langere periode (jaar).


Marketing  & Communicatie enthousiastelingen

Wij zoeken creatievelingen die buiten de lijntjes durven te denken en zich willen bezighouden met de marketing en communicatie van de activiteiten van Energie-U.

Ben jij een creatieve duizendpoot op het gebied van marketing en communicatie? Durf jij buiten de lijntjes te denken? Lijkt het je leuk om campagnes en community’s  op te zetten die een boost aan de bekendheid van Energie-U zullen geven? Meld je dan snel aan als vrijwilliger Marketing en Communicatie.

Als vrijwilliger Marketing en Communicatie help je mee bij het maken van onze agenda’s, denk je eventueel mee over activiteiten en evenementen die georganiseerd kunnen worden en denk je mee over hoe wat wij doen nog bekender te maken in de stad. Wij zoeken dus een enthousiaste creatieveling!


Hand-en-Spandiensten

Hand- en -spandiensten verrichten betekent ‘allerlei (losse) werkzaamheden uitvoeren’, ‘allerlei (vaak kleinere) klussen doen’. Volgens Van Dale (2005) wordt hand- en -spandiensten ook wel in negatieve zin gebruikt, in de betekenis van ‘handlangersdiensten’. Maar wij juichen het alleen in positieve zin toe. Ben je op zoek naar iets naast je baan of als voorbereiding op een baan of carrièreswitch? Mail ons of kom langs op het kantoor van Energie-U, elke vrijdag op de Oudegracht 60. De koffie en thee staat altijd klaar en dan kunnen we bekijken of er iets bij is, waar jij mee kunt helpen!


Bestuursleden

Het bestuur leidt de vereniging. Het bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het verenigingsbeleid en de controle op de uitvoering daarvan door de freelancers/projectleiders en de vrijwilligers. Onderling maakt het bestuur een taakverdeling over de verschillende taken, projecten en aandachtsgebieden. Het bestuur vergadert ongeveer 1 keer per maand. Voor belangstellenden hebben we een uitgebreidere taakomschrijving beschikbaar.


Energieambassadeurs

Een Energieambassadeur is een enthousiaste Utrechter die samen met zijn buren/buurtgenoten aan de slag wil met energiebesparing en duurzaam opgewekte energie. Je hoeft geen deskundige te zijn, enthousiasme en een goed netwerk in je eigen buurt is wel van belang. Het project ‘Energieambassadeurs’ voeren we samen met de gemeente Utrecht uit. Kijk voor meer informatie op www.energieambassadeursutrecht.nl.


Werkgroepleden

Als werkgroeplid werk je mee aan het uitvoeren van onze projecten. Dat kan op verschillende manieren. Heb je interesse, laat het ons weten dan kijken we samen welke werkgroep of taak het beste bij je past.