Solar bell

Je ziet ze steeds meer verschijnen in het straatbeeld van Utrecht. Ook als de zon niet schijnt, doet-ie het: een bel met zonnepaneeltje! Iets voor jou of om cadeau te doen?

SolarBell_resized02
De Solar Bell, een deurbel met zonnepaneeltje.

Ook deze mooie deurbel op zonnestroom op jouw voordeur? Het kan!

In Europa werken twee kolencentrales om de deurbellen van elektriciteit te voorzien. Als iedereen in Nederland de Solar Bell gebruikt besparen we net zoveel energie als de stad Zwolle. Met de Solar Bell kunt u ook een bijdrage leveren aan een klimaatneutrale wereld. Daarnaast bespaart u ongeveer 7 euro aan stroom per jaar, dit is ongeveer 1% van uw elektriciteitsrekening. Door deze verspilling van energie tegen te gaan kunnen we daadwerkelijk samen een impact maken. Hoe het werkt? Dat wordt simpel uitgelegd in dit filmpje:

Bestellen met korting?

Bestel nu met Energie-U-korting de bel op Solarbell.nl. Je bestelt de bel zelf op website, je betaalt zelf en je krijgt de bel ook zelf thuisbezorgd. Maar let op…

Geef aan dat je lid bent van Energie-U èn vermeld de vouchercode waarmee je 20% korting op een bel ontvangt! De vouchercode kun je als lid opvragen. Nog geen lid? Geen probleem. Word dan lid: je ontvangt alsnog de vouchercode en bovendien kun je dan van de andere voordelen voor leden gebruikmaken.

Hulp nodig bij installeren?

Je moet zelf zorgen voor installatie maar we gaan hierbij helpen. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 10 aanmeldingen) verzorgt Cees Jol een workshop waarin hij uitleg geeft over de installatie. Aanmelden kan door een mail te sturen naar  info@energie-u.nl onder vermelding van “workshop Solarbell”. Moeilijk is anders, toch? Het is sowieso handig om het montage-filmpje vooraf te bekijken:

Reportage BNR Duurzaam

Ook zeker leuk om te beluisteren is deze reportage over de Solar Bell door BNR Duurzaam: