Energieambassadeurs bijeen in nieuw thuishonk op het Westplein

De Energie-U ambassadeurs zijn op dinsdagavond 4 februari voor het eerst bij elkaar gekomen in hun nieuwe thuishonk in het Paviljoen pOp op het Westplein. Hier ben je dagelijks welkom voor voorlichting en tips over energiebesparen, slimme producten, zoals domotica, led-verlichting, isolatie en zonnepanelen voor uw huis. De Energieambassadeurs hebben kennis gedeeld. Dit alles als voorbereiding op de bijeenkomsten die binnenkort op wijkniveau in samenwerking met de gemeente Utrecht worden georganiseerd. In totaal zijn er nu 30 Energieambassadeurs actief. De energieambassadeurs zijn enthousiaste vrijwilligers die buurt en straatgenoten stimuleren en ondersteunen met energie besparen in de woning. Afgelopen jaar hebben de energieambassadeurs veel bewoners benaderd en hen enthousiast gemaakt over energie besparen. Kom langs op het Westplein of kijk op de agenda waar ze binnenkort langskomen. image001 Foto gemaakt door: Lawrence Matthews