Geld groenwassen bij Utrechtse ondernemers

GeldGroenwassenGroenwassen, een fenomeen dat zich uitbreidt naar Utrecht. Je kunt je eigen favoriete Utrechtse buurtondernemer helpen met vergroenen. Door te investeren in duurzame energiemaatregelen zoals bijvoorbeeld vervanging van TL-verlichting door LED of zonnepanelen. Wat is jou voordeel.  Je krijgt waardebonnen die je in twee jaar tijd kunt besteden bij je favoriete buurtondernemer, met natuurlijk een mooie bonus. Kijk hier voor inspiratie welke bedrijven in Amsterdam de was al doen. Wil je in Utrecht aan de slag als klant, of ken je een ondernemer in de buurt waarvoor het interessant is! Mail naar  ggw@energie-u.nl of kijk op onze actie pagina Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht GeldGroenwassen