Zonnig030 Utrechtse collectieve inkoopactie van zonnepanelen verlengd!

Zonnig030 de collectieve inkoopactie van Utrechtse bewonersgroepen is met 1 maand verlengd tot 12 juli. Particuliere woningbezitters worden geholpen om samen zonnepanelen te kopen. De bewonersgroepen wekken interesse op in hun buurt en organiseren voorlichtingsavonden en er zijn wekelijks zonnespreekuren waarop bewoners met hun vragen kunnen stellen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden tot 12 juli 2014.  “Het is begonnen met bewonersgroepen*) uit Hoograven, Vogelenbuurt en Oudwijk, maar er komen nu ook aanvragen vanuit andere delen van de stad, en die zijn natuurlijk ook welkom bij Zonnig030” aldus projecleider Floris Bruning  van Energie-U. Klik hier voor meer informatie over de actie. PanelenFLY030 *) Initiatiefnemers van Zonnig030 zijn de bewonersgroepen Hoograven Duurzaam!, Duurzame Vogels (Vogelenbuurt) en Rosariumbuurt Opgewekt(Oudwijk) Flyer_zonnig030_verlengd_2