Energie-U ondertekent Deal Stroomversnelling Koopwoningen

Gemeente Utrecht, Stichting Verduurzaming Gebouwde Omgeving Utrecht (SVGOU), NMU en Energie-U ondertekenden op 29 september de deal Stroomversnelling Koopwoningen. We gaan meewerken aan het realiseren van woningen die geen energiekosten meer hebben. stroomversnelling Waarom gaan we als lokale bewonersvereniging meedraaien met 175 partijen zoals bouwbedrijven, makelaars/ taxateurs, banken en hypotheekverstrekkers die de deal ook hebben ondertekend. Omdat we leden hebben die hier wel oren naar hebben. We gaan daarom ook meedoen op onze manier, dus denkend en werkend vanuit de mensen, hun huis en de plannen en dromen die ze daarmee hebben. Onze werkgroep “van energiebesparing naar energieneutraal” gaat met deze activiteit aan de slag en brengt inhoudelijke en organisatorische kennis in. Wij hebben met onze projecten voor energieverbetering aan huis en voor zonnepanelen op huizen, scholen en sportverenigingen intussen bewezen dat we mooie resultaten kunnen bereiken waar mensen echt plezier van hebben en we allemaal energie van krijgen. Dat gaan we nu met al deze partners verder uitdragen. Utrecht gaat wat moois beleven! 15216819610_e17cbee876_q Kijk hier wie allemaal mee hebben getekend!