IRIS Utrecht Challenge

Beste idee

Heb jij het beste idee waarmee huurders meer grip krijgen op hun energierekening, hun woonlasten verlagen en het besteedbaar inkomen toeneemt? Voor het winnende idee is vanuit project IRIS €20.000 beschikbaar! Hieronder lees je hoe het werkt.

Insturen tot 28 juni

Als een van de partners van het project IRIS, wil woningbouwcorporatie Bo-Ex graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de financiële positie van haar huurders. Bo-Ex verhuurt circa 9.000 woningen in Utrecht. Een groot gedeelte van haar huurders hebben een relatief laag inkomen. Iedereen wordt uitgedaagd om met voorstellen te komen waarmee huurders meer grip krijgen op hun energierekening, hun woonlasten verlagen en het besteedbaar inkomen toeneemt. Voor het winnende idee is er vanuit het project IRIS €20.000 euro aan prijzengeld beschikbaar gesteld. Insturen kan tot 28 juni!

Deelnemen aan de challenge

Interesse in deze challenge? Je vindt alle informatie (zoals vereisten en achtergronden) op iris- utrecht.nl/challenge. Wil je deelnemen, lees dan eerst de deelname-voorwaarden. Ben je klaar jouw idee in te zenden? Klik dan vlug op onderstaande knop.