Prijsvraag: “Hoe ziet jouw 2050 eruit?”Prijsvraag rond evenement 20 juni

Zoals je wellicht in onze agenda hebt gezien organiseert Energie-U op 20 juni een evenement waarbij we naar de toekomst kijken, samen met jou en deskundigen. Dat is natuurlijk al goed nieuws maar nu geven we ook nog twee kaartjes weg! Wat moet je ervoor doen om te winnen? Wij vragen aan jou om in te zenden hoe 2050 eruitziet (niet beperkt tot energievraagstukken of duurzaamheid). Schrijf een verhaal, film je toekomstdansje of maak een originele selfie! Stuur je inzending naar info@energie-u.nl.

Dus: hoe ziet jouw Utrecht in 2050 eruit? De geselecteerde winnaar ontvangt 2 kaartjes gratis zodat je samen met iemand naar dit evenement mag. Zien we jou en een vriend(in) op 20 juni in ANNE, Utrecht? Een kaartje kopen kan natuurlijk ook gewoon.

Voorwaarden prijsvraag

Voor deze prijsvraag gelden de volgende regels:

  • de winnaar en een vriend(in) krijgen gratis toegang op 20 juni,
  • maximaal 2 inzendingen per persoon,
  • inzendingen dienen uiterlijk dinsdag 18 juni binnen te zijn,
  • deelnemers verlenen medewerking aan activiteiten voor publiciteit (foto op website / social media),
  • deelnemers geven toestemming hun inzending te gebruiken voor publiciteit,
  • Energie-U kiest de winnaar (over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).