Keukentafelgesprekken (9 september 2019)

Heb je wel eens gehoord van EnergieAmbassadeurs? Dit zijn bewoners/vrijwilligers die niet alleen energie willen besparen, maar verder gaan in hun interesse voor duurzame energieopwekking door samen met hun buren duurzaam aan de slag te gaan. Vanuit hun aanstekelijke enthousiasme, kennis en ervaring geven ze advies, gratis en onafhankelijk.

Training gesprekstechnieken

Op maandagavond 9 september organiseert de NMU samen met Energie-U en U-Thuis een training voor EnergieAmbassadeurs over gesprekstechnieken. Hoe ga je als Ambassadeur een keukentafelgesprek aan met bewoners? Wat spreekt mensen wel en niet aan? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen in actie komen om te verduurzamen? Samen met trainer Eva Vermeulen van bureau Duwtje gaan we op 9 september van 19.30 to 21.30 uur bij ANNE aan de slag met deze vraagstukken. Aanmelden gaat via a.vandenberg@nmu.nl. Je kunt dit evenement ook op Facebook bekijken.

Meer weten over de energie-ambassadeurs? Neem een kijkje op op deze pagina…