De Goal Show | De Energizer (afgelast, 28 november)

Deze show is afgelast. Er wordt gezocht naar een datum in het nieuwe jaar.

De Goal Show is een debat, quiz en comedy in één! Kom zo meer te weten over de Global goals. Op donderdagavond 28 november 2019 staat Global Goal nummer 7 centraal: betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen! Te gast zijn 3 jonge, Utrechtse veranderaars/ondernemers, comedian Andries Tunru en twee raadsleden die met elkaar het debat aangaan! En stilzitten zit er niet bij, want we komen samen in actie bij de DOE-opdracht. Dit alles wordt gepresenteerd door presentator, comedian, MC maar bovenal sfeermaker Jelle Brouwer.

In de vorige, eerste editie stond nummer 11 centraal: duurzame steden en gemeenschappen. Te gast waren onder andere comedian Patrick Meijer en de 3 grote Utrechtse talentvolle ondernemers: Anja Cheriakova (De Clique), Dewi van de Waeter (lekkerineenpotje) en Gwen Jansen (documentairemaakster. Het debat was AAN, tussen raadslid Floor de Koning (Groen Links) en Dimitri Gillessen (VVD)!

Wat kun jij zelf doen om de wereld een beetje beter en mooier te maken?

Meld je nu aan via: programmering@anne-online.nl.
Kosten: € 7.50.
Locatie: ANNE, Veemarktplein 41, Utrecht.