HU-studenten helpen bewoners bij aardgasvrij

“Hoe kom je van big data van een wijk naar aardgasvrije oplossingen?”

Zeven studenten van de Hogeschool Utrecht hebben een stappenplan ontwikkeld om een wijk van het aardgas af te krijgen, samen met de Utrechtse Klopvaartbuurt en de Veemarktbuurt. Kom op 5 november naar ANNE (Veemarktplein 41) tussen 19.30 en 21.30 uur naar de presentatie van hun bevindingen en maak als bewoner eens gebruik van het stappenplan dat zij hebben geschreven. Tijdens de avond kun je het stappenplan alvast uitproberen. Deze avond sluit aan de eerdere informatie-avonden die Energie-U organiseerde in het kader van het thema “aardgasvrij”.

We zien je graag op dinsdag 5 november, tussen 19.30 en 21.30 uur tijdens deze infoavond. Deze avond bijwonen? Meld je even aan via een mailtje naar infoavond@energie-u.nl.