Van big data naar aardgasvrije wijk (infoavond 5 november)

Zeven studenten van de Hogeschool Utrecht hebben afgelopen maand een stappenplan ontwikkeld om een buurt van het aardgas af te krijgen en water-proof te maken. De eerste stappen zijn in kaart gebracht, het op een rij zetten van de Big Data van een buurt en het helder en duidelijk presenteren hiervan door middel van een infographic. Dit samen met de Utrechtse Klopvaart- en Veemarktbuurt. Kom op 5 november naar ANNE (Veemarktplein 41) tussen 19.30 en 21.30 uur naar de presentatie van hun bevindingen en maak als bewoner of initiatief gebruik van het stappenplan dat zij hebben geschreven. Tijdens de avond kun je het stappenplan aardgas en (hemel)water alvast uitproberen. Wil je oefenen met jouw buurt of straat? Geef dit dan door aan Rianne via infoavond@energie-u.nl.

Programma

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:

  • 19.30-19.50 – Welkom en uitleg van het stappenplan en de infographic
  • 19.50-20.30 – Wat heeft het BigData stappenplan en de infographic opgeleverd voor de Klopvaartbuurt en de Veemarkt?
  • 20.30-20.45 – Pauze
  • 20.45-21.30 – Aan de slag met je eigen buurt, er is in de workshop plaats voor 5 buurten.
Informatie of aanmelden?

Deze avond sluit aan de eerdere informatie-avonden die Energie-U organiseerde in het kader van Aardgasvrije wijken. Wil je deze avond bijwonen? Geef je vooraf op via infoavond@energie-u.nl. Mocht je nog vragen hebben, mail ons even.

Wil je meer weten over de warmtetransitie? Kijk dan ook eens op onze pagina over de “Warmtetransitie van onderaf”.