Bo-Ex huurders meer inzicht dankzij EnergieCoach van Energie-U

Nieuwe NOM-huurwoning

Je woont net een aantal maanden in je mooie nieuwe NOM-huurwoning. Alle drukte van de verhuizing en inrichting is net voorbij en het relaxte “wonen” kan beginnen. Dan is het eens tijd om de details van de geavanceerde energievoorziening in je woning onder de loep te nemen. Wat stond er ook al weer in die brochure…? Temperatuur op 20 graden, maar 30 minuten douchen en een recirculatie-kap in de keuken. Doen we het dan wel goed? Verbruiken we niet te veel? En waaraan? Hoezo nul op de meter? Wat heb ik aan eigen zonnepanelen? Naast de EPV betaal ik ook nog mijn energieleverancier, hoe zit dat? Tijd voor de EnergieCoach van Energie-U!

De huurder voorop

Voor de zomer deden Sander Ekstijn en Ad Kwak in opdracht van Bo-Ex al 30 woningen in Rijnvliet en we gaan nu aan de slag met 34 woningen in Hoge Weide. Heel energiezuinige woningen, maar hoe haal je daar het beste uit? De huurders vertellen de coach hoe ze wonen, hoe ze de installatie bedienen en hoe comfortabel het is. Met een portal kun je online heel handig zien hoe je opwek en verbruik is. Per dag, maand of jaar kun je zien of je ‘op schema’ ligt met je beschikbare bundel of dat je er soms buiten gaat. Belangrijk om bij de jaarafrekening niet een enorme naheffing te krijgen. Samen met de EnergieCoach krijg je antwoord op je vragen en weet je waar je op kunt letten voor het beste resultaat. Super leuke en nuttige gesprekken voor iedereen met de huurder voorop. Samen lekker duurzaam wonen (en die nul op de meter kan zeker)!