Energieregisseurs en jouw wensen (9 december 2019)

Op maandagavond 9 december organiseert Energie-U een bijeenkomst waar energieregisseurs komen vertellen over hun werk en jij kunt meedenken over hoe bewoners nog beter geholpen kunnen worden.

Meer dan het oude maatwerkadvies

Tot enkele jaren geleden ging het vooral over energiebesparing: verschillende manieren van isolatie en wat die kosten en opbrengen. Tegenwoordig gaat het ook over verwarming, comfort en de warmtebron. We gaan verduurzamen tot aardgasvrij aan toe, prettiger wonen of bij een verbouwing die we toch al wilden doen, direct de energie ook goed doen voor langere tijd. Nu noemen we het geen maatwerkadviseur maar gebruiken de naam “regisseur”. Er is meer veranderd dan de naam.

Je huis duurzaam renoveren met een regisseur

Energie-U heeft samen met een aantal gerenommeerde partijen* (zoals Hogeschool Utrecht en TNO) energieregisseurs opgeleid die helpen overzicht en inzicht te krijgen in de vele mogelijkheden en oplossingen! Zorgvuldig geselecteerde en opgeleide mensen bieden een samenhangend maatwerkadvies: je persoonlijke startadvies waardoor jij beslissingen kunt nemen en aan de slag! Lees verder….

Meer over energieregisseurs en jouw wensen

Op 9 december organiseert Energie-U tussen 20 en 22 uur in ANNE een bijeenkomst voor bewoners. Op deze maandagavond vertellen energieregisseurs over hun werk en kunnen bewoners meedenken. Er wordt jou als bewoner de mogelijkheid geboden om mee te denken hoe de dienst van de energieregisseur beter kan aansluiten op jouw vraag. Heb je al een energieregisseur over de vloer gehad en wil je hier wat over vertellen? Of zou je graag een startadvies willen en meedenken over hoe jij het best kan worden geholpen? Je bent welkom op 9 december 2019. Heb je vragen of wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar peter@energie-u.nl.

*Dit project wordt uitgevoerd met Topsector Energiesubsidie van het Ministerie van Economische Zaken.