Info-avond: woningverduurzaming met regisseurs (9 december 2019)

Je weet dat je met je huis aan de slag wil, je weet ook zo ongeveer waarmee je wil beginnen en waar je naartoe wil, maar nog niet goed hoe of met wie. Daar gaan we het maandagavond 9 december over hebben. Met bewoners die hun stappenplan al uitvoeren, of lieten uitvoeren. En met Energie-U-ers die een opleiding tot “regisseur” volgden en die juist helpen bij het vinden van oplossingen en uitvoerders. Denk je mee?

Anders en beter advies

Er gaat de aankomende tijd een hoop gebeuren op het gebied van woningverduurzaming. Energie-U is al bijna 10 jaar actief betrokken en kijkt samen met bewoners hoe we je dit samen kunt doen. Om dit ook in de toekomst goed te blijven doen organiseren we deze avond. Wij horen immers het liefst van bewoners zelf hoe wij kunnen helpen met het verduurzamen van hun huis.

Het maatwerkadvies, dat gaan we nu stukken beter doen dan voorheen, door anders opgeleide adviseurs. Geen lijsten met losse maatregelen, wel samenhangende pakketten. Zo past het bij jouw of jullie huis en niet onbelangrijk: bij jou of jullie zelf!

Programma 9 december om 20 uur

Een van de onderwerpen waar we jouw mening over willen horen is de energieregisseur. Over de energieregisseurs lees je alles op deze pagina. Energie-U heeft samen met een aantal partijen, zoals TNO en Hogeschool van Utrecht energieregisseurs opgeleid. Deze professionele mensen stellen aan de hand van een nieuwe klantbenadering en aanpak een startadvies op voor bewoners die hun woning nu eens echt duurzaam willen aanpakken.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 20.00–20.15 uur: Introductie TPW (Toolbox voor Particuliere Woningrenovatie).
  • 20.15–20.30 uur: Een energieregisseur(s) aan het woord.
  • 20.30–21.00 uur Bewoner(s) aan het woord over hun ervaringen.
  • 21.00–22.00 uur: Interactief met deelnemers aan de avond, waarin onderzoeksvragen worden besproken.
Zien we jou op 9 december?

Op deze avond komen energieregisseurs aan het woord. Ze vertellen over het maatwerkadvies en hoe dat werkt: onder begeleiding een stappenplan laten opstellen. De bedoeling van de avond is om van bewoners te horen wat wij kunnen verbeteren. Wij horen graag jouw mening! We nodigen je uit om hier op 9 december, om 20 uur in duurzaam clubhuis en modelwoning ANNE over door te praten. Wil je meedenken? Neem contact op met peter@energie-u.nl.