Robin Berg spreker tijdens “Buurtenergie, samen doen!” (23 januari 2020)

Tijdens de kennisreeks-avond “Buurtenergie, samen doen!” op 23 januari 2020 zal Robin Berg het publiek ongetwijfeld weten te inspireren. Hier kom je alvast meer te weten over dit bekende Energie-U-lid en deze succesvolle Utrechtse ondernemer.

“Buurtenergie, samen doen!”

Niemand minder dan Robin Berg zal spreken tijdens onze kennisreeks-avond op 23 januari 2020. Hij zal laten zien hoe we met bidirectionele technologie duurzame energie op efficiënte wijze kunnen opslaan en op een later moment kunnen terugleveren aan het elektriciteitsnet. Wil je meer weten over buurten met een eigen energiesysteem en de mogelijkheden voor jouw buurt? Het volledige programma en alle belangrijke info vind je in ons nieuwsbericht.

We Drive Solar

Robin Berg (@robinberg030) heeft met zijn bedrijf We Drive Solar inmiddels meer dan 50 bidirectionele laadpalen in Utrecht geplaatst. Laadpalen voor elektrische auto’s waar je niet alleen kunt opladen maar ook ontladen. Daardoor is het mogelijk dat de duurzaam opgewekte zonne-energie terug wordt gegeven aan het net. Ideaal voor een buurtenergieconcept dus. Want wie wil nou niet een eitje bakken of een wasje draaien op stroom uit de elektrische deelauto van de straat?

Interview en filmpje

Wil je meer weten, lees dat dit interview met Robin Berg dat wij in november 2016 publiceerden of bekijk onderstaand (Engelstalige) filmpje van Robin Berg tijdens TEDxUtrecht:

Inhoud niet beschikbaar. Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken.

Warmtetransitie

Meer weten over onze kennisreeks en de “Warmtetransitie van onderaf”? Lees dan hier verder…