NieuwjaarsGoalshow bij ANNE (22 januari 2020)

Wees welkom bij ANNE (naast Utrecht CS) voor een nieuwjaarsborrel én Goal Show in één! Op 22 januari 2020 zien we je graag om samen het nieuwe jaar vol energie in te luiden.

Vlammend en knallend

De Goalshow is een debat, quiz en comedy in één, alles rondom de Global Goals. Op een speelse en interactieve manier brengt de show je langs serieuze thema’s die spelen in jouw organisatie of de samenleving. Een serious(ly fun) game dus! Dit keer met het thema Klimaatactie (Global Goal 13)! Met drie koplopers uit de sector, een vlammend debat en comedian Jeroen Pater belooft het een knallend energieke avond te worden. Voor wie? Iedereen! Rechtse rakkers, linkse lullo’s en de makkelijke middenmoot. 

Wat je moet weten

Wanneer? 22 januari 2020
.
Hoe laat? 19.30 uur (begin Goalshow 20 uur).

Prijs?  5 euro (verkoop aan de deur).

Aanmelden? Mail even naar programmering@anne-online.nl.

Info? Deel het Facebook-event
.
Meer info? anne-online.nl.

Ken je ANNE nog niet?


ANNE brengt Alle Nederlanders Nieuwe Energie. Wat ANNE belangrijk vindt? De Global Goals! Kom naar ANNE voor vergaderruimte, werkplekken of een leuk event vlak naast Utrecht Centraal Station! ANNE presenteert zich als de 18e Global Goal van Utrecht en neemt jou daarin mee. Een 18e Global Goal, het waren er toch 17? Inderdaad, de 17 Global Goals zijn door de VN in het leven geroepen met als doel: een gezonde toekomst voor onze wereld in 2030. Maar de 18e Global Goal… dat is ANNE en dat ben jij! Want zonder onze gezamenlijke inzet wordt het niks met al die doelen. ANNE spoort haar gasten aan zich met hun talenten energiek in te zetten voor een gezonde toekomst, door de vraag te (blijven) stellen: ‘Wat doet U?’ Onze focus ligt op nieuwe energie in alle opzichten, zowel wat betreft de energietransitie, als in het verzamelen van energieke en inspirerende initiatieven rondom de Global Goals, ook wel bekend als SDG’s (social development goals).

Fotograaf: MichielTon.com

ANNE ontwikkelt Global Goal gerelateerde producten: De Goal Show, de Babbelbox, de Goalphone, het houten Global Goal schuifspel, de Goalblokken én de Energy Escape game! Je kunt ze allemaal uitproberen op de nieuwjaarsborrel bij ANNE, onder het genot van een hapje en drankje.

Bovenstaand bericht is een bijdrage van onze partner, ANNE.