Sander van Schaik spreker tijdens “Buurtenergie, samen doen!” (23 januari 2020)

Tijdens de kennisreeks-avond “Buurtenergie, samen doen!” op 23 januari 2020 vertelt Sander van Schaik over wat duurzame stroom nu eigenlijk precies is, welke mogelijkheden er zijn en wat Greenchoice de komende jaren in Utrecht gaat doen.

“Buurtenergie, samen doen!”

De eerste van drie sprekers tijdens onze kennisreeks-avond op 23 januari 2020 is Sander van Schaik. Hij nodigt je uit: “Laat je inspireren en kom bijdragen aan deze sessie over energie uit je eigen buurt. Ik vertel jullie graag meer hoe Greenchoice buurten helpt om grip te krijgen op hun eigen energiesysteem zodat ze samen kunnen zorgen voor hun opwekking en warmte voorziening.” Wil je meer weten over buurten met een eigen energiesysteem en de mogelijkheden voor jouw buurt? Het volledige programma en alle belangrijke info vind je in ons nieuwsbericht.

GreenChoice

Energie-U heeft sinds begin januari 2011 een samenwerking met Greenchoice die de leden van Energie-U een aantrekkelijke korting biedt die kan oplopen tot rond de 50 euro per jaar. Meer hierover weten? Kijk op deze pagina.

Warmtetransitie

Meer weten over onze kennisreeks en de “Warmtetransitie van onderaf”? Lees dan hier verder…