Tom Westra spreker tijdens “Buurtenergie, samen doen!” (23 januari 2020)

Tijdens de kennisreeks-avond “Buurtenergie, samen doen!” op 23 januari 2020 vertelt Tom Westra over lokale “smart microgrid”-projecten: pionierende initiatieven waarin lokale stakeholders het heft in eigen handen nemen.

“Buurtenergie, samen doen!”

De tweede van drie sprekers tijdens onze kennisreeks-avond op 23 januari 2020 is Tom Westra van Spectral. Hij nodigt je uit: “Lokale energie communities hebben de sleutel in handen voor de versnelling richting een 100% duurzame energievoorziening. Tijdens de Buurtenergie – samen doen!-bijeenkomst op 23 januari zullen er een aantal lokale smart microgrid-projecten worden gepresenteerd: pionierende initiatieven waarin lokale stakeholders het heft in eigen handen nemen en zelf het duurzame energiesysteem van de toekomst gaan realiseren en organiseren. De technologie is er en de business case voor dit soort integrale slimme energiesystemen wordt alleen maar beter de komende jaren. Nu nog de aanpassing in wet- en regelgeving, maar ook op dat punt staat ons grote en positieve verandering te wachten vanuit nieuwe energie wetgeving vanuit Europa.”

Wil je meer weten over buurten met een eigen energiesysteem en de mogelijkheden voor jouw buurt? Het volledige programma en alle belangrijke info vind je in ons nieuwsbericht.

Spectral

Meer weten over Tom Westra en Spectral? Kijk eens op deze website.

Warmtetransitie

Meer weten over onze kennisreeks en de “Warmtetransitie van onderaf”? Lees dan hier verder…