Bewonerspanel-avond “Utrecht aardgasvrij” (17 februari 2020)

Energie-U geeft Utrechters een stem, ook in de warmtetransitie. Wat hebben bewoners nodig om proactief aan deze transitie mee te doen? Wat verwachten bewoners van Energie-U of bijvoorbeeld de gemeente? Allemaal mooie vragen voor het bewonerspanel “Utrecht aardgasvrij”.


Wil jij een stem in de warmtetransitie? Dan heten we je welkom. Wij zijn namelijk gestart met het bewonerspanel “Utrecht Aardgasvrij” zodat bewoners een actieve rol kunnen spelen in de warmtetransitie. Door in gesprek te gaan, feedback/suggesties te geven en te sparren help je ons echt met het proces want wij willen weten hoe we bewoners nog beter kunnen helpen. Om die reden nodigen we je uit voor de tweede bewonerspanel-avond (bijeenkomst) die plaatsvindt op 17 februari 2019 van 19.30 tot 22 uur.

Ben jij klaar om initiatief te nemen in de Utrechtse warmtetransitie? Meld je dan aan voor het bewonerspanel via bewonerspanel@energie-u.nl. Meer weten? Lees verder…