Kennissessie 25 maart Utrecht Mijnwater verplaatst naar 6 mei

Met het oog op de maatregelen betreffende het Corona-virus hebben we onze bijeenkomst ‘Utrechts Mijnwater’ verplaatst naar 6 mei. Het programma en de locatie veranderen niet. Wil jij meer weten over nieuwe collectieve warmtesystemen en welke kansen deze bieden voor Utrecht, kijk voor meer informatie op deze Eventbrite-pagina.

Wij hebben veel positieve geluiden ontvangen over het onderwerp van deze kennissessie. Wij hopen dan ook dat jullie op 6 mei aanwezig zijn om met ons over dit interessante onderwerp te praten. Mocht je al een kaartje hebben en niet kunnen of willen deelnemen op 6 mei, kun je annuleren via Eventbrite. Eventuele kosten worden gerestitueerd.

Onze geplande kennissessie op 6 mei in samenwerking met klimaatstichting HIER en Eneco over buurtwarmte is uitgesteld. Een nieuwe datum wordt nog bepaald, houd onze communicatie-uitingen op deze website en social media in de gaten.