Nieuwe website van Energie-U krijgt vorm. Doe je mee?

Zoals we eerder berichtten, werkt Energie-U aan een nieuwe website, samen met bouwer Paul Pennarts en zijn team bij DynamIT. Op 10 april vonden er 4 feedbacksessies plaats op het ontwerp. Een eerste lichting beheerders en gebruikers volgde een opleiding. Meer opleidingen staan gepland.

Beheerders

Om een website draaiend te houden, zijn beheerders onmisbaar. Vandaar verzorgde de bouwer op 1 mei 2020 een opleiding om 3 beheerders wegwijs te maken in de nieuwe beheeromgeving. Samen gaan zij de dagelijkse redactie uitvoeren, de website onderhouden en actueel houden, gebruikers wegwijs maken en dergelijke.

Gebruikers

In de nieuwe website kunnen gebruikers meer zelf doen, zoals een artikel schrijven over hun activiteiten of een evenement op de agenda plaatsen. Onze mensen – van vrijwilliger tot bestuurslid, van initiatiefnemer tot partner – kunnen zo hun eigen verhaal kwijt op een meer directe manier. Op 8 mei 2020 volgden 5 gebruikers een opleiding om te kunnen werken in de nieuwe gebruikersomgeving.

Meedoen?

Het werk aan de website is in volle gang. We kunnen nog hulptroepen gebruiken die helpen om relevante inhoud van de oude in de nieuwe website zichtbaar en vindbaar te maken. Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan de nieuwe website als beheerder, gebruiker of op een andere manier? Mail dan naar communicatie@energie-u.nl.