Europees energiebesparingsproject in Armenië

“May we have your votes, please?” Net zoals het Songfestival stoppen duurzaamheid, energie besparen en opwekken niet bij de landsgrenzen. Daarom trok Rianne Bakker (projectleider energieambassadeurs, bewonersparticipatie en informatieavonden van Energie-U) in november 2019 naar Armenië. Niet om te zingen, nee. Waarom dan wel, lees je hieronder.

Anderhalf jaar heeft Energie-U meegedacht en later ook meegeholpen met een Europees energiebesparingsproject in Armenië. In ons nieuwsbericht uit december 2019 lees je het verslag over de mensen, cultuur en succesverhalen.

Tijd om te stemmen

Er is een heuse wedstrijd opgezet rondom de duurzame energie-projecten, te weten de “EU Sustainable Energy Award for EaP Countries 2020”. En dan is het nu tijd om te stemmen! We hopen natuurlijk dat jouw punten gaan naar Armenië. Breng je stem uit via deze website: eapenergyawards.eu. Maar doe het wel snel want het aftellen is begonnen en de klok staat nu op 5 dagen. Wie komt er straks als winnaar uit de envelop? Het winnende project wordt bekendgemaakt tijdens een virtuele plechtigheid op 23 juni 2020.

Voor meer info over dit Armenië-project, kijk op eapenergyawards.eu en bij het blokje over “Armenia: EU4Civil Society Energy Efficiency in Armenian Communities” vind je een knopje met meer info. Alvast bedankt voor je stem!