Energie-U bestaat (bijna) 10 jaar!

Bij Energie-U maken we graag een feestje van de energietransitie. Dit keer is er echter een bijzondere reden voor een feestje. Zeg maar gerust: feest! Raad eens wie er dit jaar tien jaar wordt? Precies! Reken maar dat we dit jubileumjaar gaan vieren met oude bekenden en nieuwkomers, te beginnen op 3 juli 2020. Vier je mee?

Online reünie op 3 juli

In oktober van dit jaar is het zo ver, Energie-U bestaat dan 10 jaar! En dat laten we – ondanks de Coronacrisis – niet aan ons voorbij gaan. We gaan het gepast vieren. We organiseren op 3 juli een Zoom-reünie. We starten vrijdagavond 3 juli om 19.30 uur en vliegen langs 10 jaar Energie-U. Daarna ontvangen we de eerste Energie-U-voorzitter Saskia Kluit en de huidige voorzitter Paul van Seters in een soort Zomergasten. Om 20.30 uur proosten we met elkaar en is er nog tijd voor ontmoetingen en geklets.

Je bent uitgenodigd

Doe je mee? Op vrijdag 3 juli overdag kun je je borrelpakket ophalen bij ANNE, wij trakteren! Mocht je niet (meer) in de buurt wonen, dan horen we het graag en sturen we het borrelpakket naar je op. Geef je op bij Rianne voor de Zoom-link en het borrelpakket.

Goed verhaal?

Wij gaan ook de verhalen, anekdotes en foto’s bundelen in een boekje en plaatsen op onze website. Heb je nog een leuk verhaal of een mooie sprekende foto? Stuur je bijdrage zo spoedig mogelijk. Graag mailen naar Peter van Mondfrans. We hopen op veel leuke reacties! Felicitaties zijn ook welkom.

Bekijk ook onze nieuwe jubileum-pagina!