Digitale Energie Ambassadeur

#
1 apr. 2021 – 30 jun. 2021

Online advies

Verwacht online advies van een behulpzame Energie Ambassadeur* via Zoom-videobellen. Dit advies kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen en kan helpen met bekijken wat de

Advies op afstand
Je krijgt advies van een behulpzame energiecoach via een telefoongesprek of via een online gesprek (Zoom, Skype, Whatsapp, etc.). Dit advies kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. En het kan je verder helpen met nemen van vervolgstappen om jouw woning nog energiezuiniger te maken. De coach kijkt met je mee naar het energieverbruik in je woning.

Wat zeggen bewoners?
Bewoner George uit Overvecht: “Ik kan iedereen een gesprek aanraden met de Energie Ambassadeurs, je steekt er wat van op en krijgt tips om zelf verder aan de slag te gaan!”

Bewoner Bas uit Lunetten: “Op basis van het advies hebben we besloten om voor nu een nieuwe CV ketel te laten installeren zodat we later bij de wijkgerichte aanpak van de gemeente kunnen aanhaken.”

Hoe?
Stuur een e-mail met je ondersteuningsvraag naar digicoach@energie-u.nl om een afspraak met een digicoach in te plannen. Een consult duurt maximaal 30 minuten.

Locatie
Thuis (telefonisch/videobellen)

Meer informatie