Online Energiecoach (hele maand oktober)

#
1 okt. 2020 – 31 okt. 2020

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je huis? Wij geven in deze corona-tijden GRATIS online advies om energie te besparen.

Online/remote advies

Verwacht van ons online advies van een behulpzame energiecoach via Zoom-videobellen of gewoon telefonisch. Dit advies kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen en kan je verder helpen met bekijken wat de volgende stap wordt. De coach kijkt met je mee naar het energieverbruik in je woning en geeft je aanwijzingen welke stappen je kunt nemen om energie (en dus geld) te besparen.

Wat zeggen bewoners?
“Je steekt er wat van op en krijgt tips om zelf verder aan de slag te gaan!”

Bewoner George uit Overvecht:
“Sander heeft zeer veel kennis en persoonlijke ervaring met het verduurzamen van appartementen/woningen. Met zijn enthousiasme en informatie werd ik extra op weg geholpen om stappen te zetten om mijn appartement energie zuiniger te maken. Ik kan iedereen een gesprek aanraden met de energie ambassadeurs, je steekt er wat van op en krijgt tips om zelf verder aan de slag te gaan!”

“Op basis van het advies hebben we besloten om voor nu een nieuwe CV ketel te laten installeren zodat we later bij de wijkgerichte aanpak van de gemeente kunnen aanhaken.”

Bewoner Bas uit Lunetten:
“Onze CV ketel vertoonde kuren, dus wij vroegen ons af of we het beste simpelweg een nieuwe HR ketel moesten laten installeren of voor een andere (duurzamere) optie moesten gaan. Sander kon ons alle opties uitleggen en was goed op de hoogte van de Aardgasvrij-plannen van de gemeente. Op basis van het advies hebben we besloten om voor nu een nieuwe CV ketel te laten installeren zodat we later bij de wijkgerichte aanpak van de gemeente kunnen aanhaken.”

Welke coach is beschikbaar?

Wij vormen een team met diverse energiecoaches die kunnen inspelen op jouw specifieke situatie. Wij staan te springen om jou te helpen. Wij zijn al jaren actief vrijwilliger bij Energie-U. Stuur een e-mail via digicoach@energie-u.nl om een afspraak met een energiecoach in te plannen.

Locatie
Online of telefonisch

Meer informatie