Workshop Energiebesparen: Do It Yourself!

#
24 nov. 2020 20:00 – 20:45

Hele najaar in bed blijven? Winterhandschoenen binnenshuis? Vijf truien tegelijk aantrekken? Onze "workshop energiebesparen" volgen kan natuurlijk ook. Doe je mee met deze doe-het-zelf workshop?

Energiezuinig huis

Wil je graag energie besparen maar ben je nog niet toe aan een warmtepomp? Tocht het bij je voordeur en wil je er wel wat aan doen, maar weet je niet hoe? Waterzijdig inregelen van je CV… nooit van gehoord? Baal je van je energierekening? Dan is dit de workshop voor jou! In samenwerking met Duurzame Week organiseren we een gezellige avond vol met concrete doe-het-zelf tips om je huis energiezuiniger te maken.

Energiebesparen: doe-het-zelf workshop

Als lokaal initiatief, gericht op duurzaamheid en energietransitie, heeft Energie-U als doel om zoveel mogelijk Utrechtse bewoners en bedrijven over te laten schakelen op duurzame energie. Belangrijke stap is het verminderen van de totale hoeveelheid energie die wordt verbruikt. We bieden hierin een helpende hand door de bewoners van Utrecht te motiveren en inspireren om hun energieverbruik terug te dringen met handige tips uit de praktijk die je zelf kunt toepassen in je huis. 

Vanwege de coronamaatregelen vindt deze workshop online plaats, via Zoom.

Aanmelden

Ga naar de aanmeld-pagina via onderstaande knop of schrijf je in via de aanmeld-knop op https://duurzameweek.nl/event/workshop-energiebesparen-do-it-yourself/

Prijs: Gratis.
Wanneer: dinsdag 24 november.
Tijd: 20 – 20.45 uur.
Locatie: Zoom.

Locatie
Online via Zoom.

Meer informatie