Info-avond op 18 januari over zonnepark Meijewetering

Op 18 januari organiseert Energie-U een online info-avond rondom het eerste zonnepark van Utrecht. Bewoners en bedrijven zijn welkom op deze avond. Je ontvangt uitgebreide uitleg en antwoord op je vragen. Het programma vind je hieronder.

2021, het jaar van zonnepark Meijewetering

In 2020 zag het er al zonnig uit maar 2021 belooft helemaal het jaar van zonnepark Meijewetering te worden. Op maandag 18 januari organiseren we een online informatiebijeenkomst rondom het eerste zonnepark van Utrecht. Bewoners en bedrijven zijn welkom op deze avond. Je ontvangt uitgebreide uitleg en antwoord op je vragen. Heb je interesse in lokaal opgewekte zonnestroom in Leidsche Rijn? Zet je zonnebril maar alvast op!

Programma 18 januari 2021

De online bijeenkomst start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 20.45 uur. De sprekers en onderwerpen die je kunt verwachten vind je in onderstaand programma*:

  1. Opening (door Lot van Hooijdonk, wethouder energietransitie gemeente Utrecht en Els Otterman, Hoogheemraad HDSR),
  2. Deelname van bedrijven (door Bert Strijker, ECUB),
  3. Planning van het zonnepark (door Anton Kiewiet, projectleider en initiatiefnemer Energie-U),
  4. De nieuwe postcoderoosregeling en mogelijkheden om deel te nemen (door Floris Bruning, Soft Energy),
  5. Vragenronde,
  6. Afsluiting.

*Wijzigingen in het programma voorbehouden. Voorzitter van deze avond is Sander Willemsen. Stella Eitjes houdt via de chat binnengekomen vragen in de gaten.

Wil je erbij zijn? Schrijf je nu in!

Wil je deze bijeenkomst bijwonen, schrijf je dan zo spoedig mogelijk in door te emailen naar meijewetering@energie-u.nl. We sturen je dan binnenkort een linkje toe zodat je kunt deelnemen aan de Zoom-sessie.

Meer weten of heb je vragen? Kijk op de projectpagina van dit zonnepark of mail ons via meijewetering@energie-u.nl.