Info-bijeenkomst over Zonnepark Meijewetering op 5 oktober 2021

Voor iedereen die het fijne wil weten van het eerste zonnepark van Utrecht organiseren we een tweede info-bijeenkomst op 5 oktober 2021. Tijdens deze online info-avond praten wij je helemaal bij en beantwoorden we al jouw vragen.

Het zonnepark dichtbij

Op dinsdagavond 5 oktober (van 20 tot 21 uur) organiseren we een tweede info-bijeenkomst over Zonnepark Meijewetering. De realisatie van het eerste zonnepark van Utrecht komt steeds dichterbij. Je wordt bijgepraat over wat er de afgelopen maanden is gebeurd, wat er nog gaat gebeuren en hoe de planning eruitziet. Ook kom je meer te weten over de financiële kant, o.a. over financieel deelnemen.

Ben je deelnemer, betrokkene of geïnteresseerde? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst via een mailtje naar meijewetering@energie-u.nl. Eerst meer weten? Bekijk de projectpagina van dit zonnepark of het verslag (inclusief terugkijk-filmpje) van de eerste info-bijeenkomst.

Programma 5 oktober (20-21u)

Wat kun je verwachten? Het programma* van deze avond ziet er als volgt uit:

  1. Welkom door Sander Willemsen,
  2. Video over het zonnepark,
  3. Presentatie door Anton Kiewiet over ontwikkeling en planning,
  4. Presentatie door Floris Bruning over financiën en mogelijkheden financieel deelnemen,
  5. Beantwoorden van jouw vragen,
  6. Samenvatting en afsluiting.

*Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.

Heb je een vraagje of wil je op de hoogte gehouden worden? Mail ons gerust via meijewetering@energie-u.nl. Meer weten? Kijk op de projectpagina van dit zonnepark.