Korte tour: nieuwe website vanaf 1 september

Sinds enkele maanden werken we aan een nieuwe, moderne website voor Energie-U waarvan we in een eerder nieuwsbericht een voorproefje gaven. Vanaf dinsdag 1 september 2020 krijg je een heel andere website te zien. Ga mee op deze korte tour voor bezoekers!

Vernieuwde voorpagina

Volgende week vind je op de voorpagina – naast het vertrouwde logo, opgefrist hoofdmenu en handige zoekfunctie – gelijk een dwarsdoorsnede van alles wat er te vinden is op de website: onze kalender, laatste nieuws en recente nieuwsbrieven. Alles over leden, partners en wat Energie-U allemaal doet en wat jij zelf kunt doen op een presenteerblaadje. Ook vind je daar ons actuele aanbod.

Ons aanbod, jouw interesse

Zodat je niet de hele site hoeft te doorzoeken naar berichten die jou aanspreken, tonen we op de voorpagina ons actuele aanbod. Hier kun jij zelf kiezen waar je interesse ligt: wil je je woning verduurzamen, anders verwarmen, energie besparen, je eigen energie opwekken? Wil je aan de slag met je wijk of buurt in de energietransitie? Of toch voor zonnepanelen gaan? Als je doorklikt, toont de nieuwe website vanzelf de aankomende evenementen, laatste nieuwsberichten en relevante bestanden die bij jouw interesse passen.

Onze 3 thema’s & meer

Vanzelfsprekend vind je op onze website alles wat je weten wil over onze activiteiten die grofweg onder te verdelen zijn in 3 thema’s:

  • individuele woningverduurzaming,
  • collectieve opwek van duurzame energie,
  • warmtetransitie: de overgang van aardgas naar duurzame alternatieven.

Er is teveel om op te noemen maar wel nog dit: onderaan elke pagina vind je contact- en bankgegevens en links naar onze sociale media en andere belangrijke informatie in een oogopslag.

Ook voor gebruikers

Nu weet je een beetje de weg als bezoeker. De website is niet alleen aan de voorkant vernieuwd maar ook aan de achterkant: gebruikers zoals projectleiders, medewerkers, vrijwilligers en partners kunnen straks inloggen. Zo krijgen ze toegang tot allerlei mogelijkheden zoals zelf artikelen, kalender-items en bestanden op de site plaatsen en elkaar berichtjes sturen. Hiervoor hebben we een gebruiksvriendelijk dashboard ontwikkeld met ingebouwde uitleg. Enkelen hebben reeds een opleiding gevolgd om hiermee overweg te kunnen.

Heb je vragen als bezoeker of gebruiker van de website? Mail naar communicatie@energie-u.nl.