Veldborrel Zonnepark Meijewetering (12 maart, 14-15 uur)

We nodigen jullie uit voor een veldborrel op de locatie van het eerste zonnepark van Utrecht. Hapjes, drankjes en gezelligheid!

Nu het weer kan willen we eindelijk eens met elkaar kennismaken. Daarom nodigen we jullie van harte uit om naar de gezellige veldborrel te komen die op zaterdag 12 maart zal plaatsvinden, van 14 tot 15 uur, waar anders dan op locatie van het zonnepark? Tijd voor gezelligheid dus! Kom gerust met je buren en de kids, voetbal en frisbee naar het veld. Wij zorgen voor hapjes en drankjes. Het wordt sowieso een “zonnig” uurtje.

Ook Sander Willemsen is erbij zaterdag: "We vieren dat het zonnepark er gaat komen! We zetten letterlijk de poten in de klei. Je krijgt te zien waar de panelen komen, waar niet en waarom. En waar die dikke stroomkabel naar de rioolwaterzuivering komt. Het Stedin-net hebben we dus niet nodig."

Natuurlijk zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen en vertellen we jullie over de laatste stand van zaken. Op naar lokale en schone energie uit je eigen buurt!

"We vieren dat het zonnepark er gaat komen!"
Sander Willemsen

Ledenovereenkomst ingevuld?

Zoals velen weten gaat het eerste zonnepark van Utrecht een volgende, spannende fase in. Hierover las je al in ons nieuwsbericht. Van sommigen hebben we de ingevulde ledenovereenkomst al retour ontvangen (en de overmaking van 1 euro). Dat is natuurlijk mooi maar er is meer nodig! Voor de voortgang van het zonnepark-project is het echt noodzakelijk dat iedereen die wil meedoen, nú lid wordt. Dat kunnen we niet genoeg benadrukken. Wil je lid worden, neem dan direct contact op via meijewetering@energie-u.nl. Alleen als we van iedereen de ingevulde ledenovereenkomst en 1 euro hebben ontvangen, kan het project doorgaan, vanwege de deadline en eisen voor de SCE-subsidie. Wees op tijd! We rekenen op jullie.

Meer weten over dit zonnepark? Bekijk de projectpagina.