Heldere sessie over zonnepark Meijewetering (5 oktober 2021)

Een veertigtal mensen kwam bijeen om zich flink te laten bijpraten over zonnepark Meijewetering, door Sander Willemsen ingeleid als het grootste zonnepark van Utrecht. Immers, het eerste is meteen het grootste, nietwaar?

Heldere sessie in 3 delen

Er waren veel nieuwe mensen bij, zo bleek uit een enquete die aan het begin van de online bijeenkomst werd ingevuld. Eerst werd er onze film over het zonnepark getoond. Hierin kwamen de mensen aan het woord die achter de panelen en in de buurt wonen of werken. In het tweede deel vertelde initiatiefnemer Anton uitgebreid over verleden, heden en toekomst van het park. In het derde en laatste deel van de avond liet Floris Bruning (SoftEnergy) geen financiƫle vraag onbeantwoord. Aan het einde klonk er een compliment uit de zaal: "Dank voor een heldere sessie!" en meldden zich enkele behulpzame mensen die wilden meedenken.

Film over zonnige mensen

Hieronder zie je het goed ontvangen filmpje dat in het eerste deel werd vertoond waarin het project kort wordt belicht en allerlei betrokkenen aan het woord komen:

Info-avond terugkijken

De avond gemist? Geen probleem. Je kunt de avond hier terugkijken. Het video-verslag zie je hieronder. Een lijstje met vragen-en-antwoorden over de behandelde onderwerpen vind je hier.

Meer weten over dit zonnepark? Deelnemen of meedenken? Bekijk onze project-pagina of de veelgestelde vragen over deelname.