Je woning verduurzamen

Steeds meer Utrechters willen hun woning verduurzamen. Van het aardgas af. Een warmtepomp. Energienul. Energiepositief. Duurzaam. Allemaal termen, allemaal motieven, allemaal goed. Hieronder vind je ons actuele aanbod: evenementen, artikelen en bestanden die interessant voor jou zijn als je je woning wil verduurzamen.

Nu op onze kalender

#
1 okt. 2020 – 31 okt. 2020

Online Energiecoach (hele maand oktober)

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je huis? Wij geven in deze corona-tijden GRATIS advies op afstand (online, remote).

#
1 nov. 2020 – 30 nov. 2020

Online Energiecoach (hele maand november)

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je huis? Wij geven in deze corona-tijden helemaal gratis advies op afstand (online, remote).

#
6 nov. 2020 14:00 – 16:00

Energiebibliotheek (geannuleerd)

Dit event is geannuleerd in verband met corona.

Wil je aan de slag met duurzame energie, isolatie of energie besparen, maar weet je niet zo goed wa…

Relevante artikelen

28 september 2020

Sander Ekstijn uit Voordorp maakte zijn woning stapje voor stapje aardgasvrij

Je woning aardgasvrij maken? Voormalig 2D-tekenaar/3D-modelleur en software engineer Sander Ekstijn (55) uit Voordorp weet er alles van. Hij ging met “pensioen”, startte met het meten van zijn eigen energieverbruik en concludeerde dat hij van zijn gasrekening af wilde. Inmiddels inspireert hij anderen om ook duurzame stappen te zetten en is hij al klaar voor een aardgasvrije toekomst. Hij vertelde Energie-U alles over zijn verduurzamingsreis.

7 september 2020

Leer van Louis uit Lunetten wat de 5 voordelen zijn van het verduurzamen van je koopwoning

Je koopwoning verduurzamen? Louis Houtappel weet er alles van. Louis is klusjesman en inmiddels gepensioneerd, heeft zijn eigen huis zelfstandig energie neutraal verbeterd. Hij vindt het heerlijk om te klussen en praat hier graag over met andere doe-het-zelvers. Hij vertelde Energie-U over de voordelen van het verduurzamen van zijn koopwoning in Lunetten.

3 september 2020

Energie-U op de koffie bij ... Joop Oude Lohuis

In deze rubriek gaan we op de koffie bij allerlei partijen die een rol spelen in de Utrechtse warmtetransitie zoals de gemeente Utrecht, meer in het bijzonder: Joop Oude Lohuis. Door deze informatieve en inspirerende gesprekken willen we alle Utrechters positief deelgenoot maken van de warmtetransitie in onze stad.

Bijbehorende bestanden

Meer weten? Bekijk ons actuele aanbod.