FAQ over zon

Op deze pagina zullen we vaak gestelde vragen over de zon-activiteiten van Energie-U beantwoorden.

Vragen over zon-activiteiten

1. Wat is Buurtstroom? Buurtstroom is een zon-activiteit van Energie-U op grote daken van Utrecht. Met je buurt eigen zonnestroom opwekken? Kijk op de Buurtstroom-pagina.

2. Wat is Zon en VvE? Zon en VvE is een zon-activiteit van Energie-U die het interessant maakt om zonnepanelen te plaatsen op een gezamenlijk dak voor een Vereniging van Eigenaren. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je op de Zon en VvE-pagina.

3. Wat is Zonnig030? Zonnig030 is een zon-activiteit van Energie-U die bestaat uit een inkoop-actie voor zonnepanelen. Zo wordt het makkelijker voor mensen in Utrecht om aan goede zonnepanelen komen voor een aantrekkelijke prijs. Kijk hoe het werkt op de Zonnig030-pagina.

4. Wat is Zon op huur? Zon op huur is een zon-activiteit van Energie-U die huurders in staat stelt om zonnepanelen te plaatsen op kleine of grote daken. Bekijk alle mogelijkheden op de Zon op huur-pagina.

5. Wat is de Zon-10-daagse? Tien dagen lang staat Utrecht in het teken van zonne-energie tijdens dit duurzame evenement, met onder andere rondleidingen en informatie-avonden. Meer info vind je op zon10daagse.nl.

6. Zijn er ook zonneparken? Op het moment van schrijven zijn we bezig met het ontwikkelen van Zonnepark Meijewetering, ongeveer 2000 zonnepanelen op een veld in Leidsche Rijn.

Vragen over geldzaken

1. Wat kosten zonnepanelen? De zon schijnt voor iedereen maar iedereen is anders. Het hangt af van jouw eigen wensen en mogelijkheden. Weten hoe het bij jou zit? Stuur je vraag naar onze Helpdesk voor zon voor een antwoord op maat.

Andere zon-vragen

1. Waarom staat mijn vraag er niet bij? Stel je vraag aan de Helpdesk voor zon en wie weet, staat jouw vraag hier binnenkort.

2. Waar kan ik ervaringen zien van mensen die met zonne-energie aan de slag zijn gegaan? Ontdek wat er allemaal mogelijk is en leer de pioniers en initatiefnemers kennen die energie van de zonnige kant bekijken door onze interviews te lezen.

3. Wat als ik nu zelf een zon-expert ben? Weet je er teveel van om voor jezelf te houden? Kijk dan eens of anderen inspireren iets voor jou is, via EDWIN, het inspiratie-netwerk van Energie-U.