Rondleiding door ANNE !Toch weer online!

Eerstvolgende rondleiding: vrijdagmiddag 17 december van 16-17 uur ONLINE

NB: Gezien de ontwikkelingen rond corona hebben we toch besloten voorlopig alleen de rondleiding online te organiseren. (dd 24-11-21)

In het verduurzaamde vergadercentrum ANNE, bij de Jaarbeurs, staan allerlei interessante technische apparaten en spullen opgesteld om het gebouw te verduurzamen.
Diverse warmtepompen, warmteafgifte systemen, ventilatiesystemen en isolatiemaatregelen,  PV- én PVT-panelen, een pelletkachel, infraroodpanelen,  een opslagsysteem van energie en meer.

Doel
Het doel is om verduurzamingsmaatregelen tastbaar te maken en de relatie te leggen met de situatie in eigen woning. Tijdens de rondleiding is er veel tijd om vragen te beantwoorden en kennis te delen. Afhankelijk van de deelnemers kan (vrij) diep ingegaan worden op de verschillende onderwerpen. Ook zaken die niet direct te zien zijn.

Live of online
De rondleiding wordt live gegeven in ANNE, Veemarktplein 41, Utrecht.
Maar je kunt ook thuis aan de rondleiding deelnemen. Er is namelijk een 3D-omgeving gemaakt van ANNE waar je 'doorheen kunt lopen'. 
Om de maand geven we de rondleiding live en online.

Let dus op voor welke datum je je aanmeldt.

Altijd rondkijken?
Er is dus een 3D-omgeving en daar kunt altijd rondkijken.
Kijk verder voor meer uitleg: link

Door wie
Joep en Metha leiden je live of digitaal rond.
Doe je mee met onze rondleiding? 

Aanmelden met onderstaande button.

Inschrijven workshop->


Na aanmelding wordt de bevestiging pas verstuurd 1 week vóór de rondleiding en 1 dag ervoor. Bij een online-rondleiding wordt dan ook een Zoom-link verstuurd.

Na afloop van de workshop krijg je een email met een adres waar je je Energiebox op kunt halen! 

Energie-U: verduurzamen voor en door Utrechters.