Activiteiten-agenda

Duurzaamheid en energie-besparen komen wel heel dichtbij via rondleidingen, spreekuren, workshops, bijeenkomsten en info-avonden bij jou in de buurt. Bekijk onze agenda en wie weet, tot kijk!

Maandag 2 december, 19-21.30 uur – presentatie:
“Lars Boelen ontmoet Utrecht”

De Huisfluisteraar uit Limburg, wereldberoemd in Nederland op Twitter, is door Energie-U naar Utrecht gehaald voor een avondje inzichten delen over manieren om huizen makkelijk te verduurzamen. Of zoals Lars het noemt: Paris-proof te maken. In de afgelopen jaren heeft Energie-U professionele inzichten op het podium gehad, van Kees Stap van Energiepaleis (samen met de NMU) en van Robert Tersmette van HOOM. En nu dus Lars Boelen! Zo blijven we eraan bijdragen dat je huis verduurzamen voor iedereen te doen is. Makkelijke manieren voor moeilijke huizen, grote stappen voor wie daaraan toe is. Overzicht, inzicht, voorbeelden, inspiratie. Lees dit bericht voor alle informatie en het programma.

Maandag 9 december, 20-22 uur – infoavond:
“Energieregisseurs en jouw wensen”

Op maandagavond 9 december organiseert Energie-U een bijeenkomst waar energieregisseurs komen vertellen over hun werk en jij kunt meedenken over hoe bewoners nog beter geholpen kunnen worden. Er wordt jou als bewoner de mogelijkheid geboden om mee te denken hoe de dienst van de energieregisseur beter kan aansluiten op jouw vraag. Interesse? Lees ons nieuwsbericht waarin het wordt uitgelegd. Mail ons voor meer info of om je aan te melden.

Elke vrijdag – Inloopspreekuur:
“Vraagje voor Energie-U?”

We zitten klaar om je te woord te staan of te informeren. Kom langs op het kantoor van Energie-U in ANNE (bij de Jaarbeurs). Wij raden je aan om sowieso vooraf te mailen dan kunnen we je gerichter helpen. Mail ons voor meer informatie of afspraak.

Elke zaterdag – Energie-advies in de bibliotheek:
“Bespaarbieb”

Twee EnergieAmbassadeurs zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden over energiebesparen en duurzaamheid. Je kunt ook allerlei handige gadgets lenen. Kijk hier voor info over de bespaarbibliotheek.

Sommige vrijdagmiddagen – Rondleiding:
“Wat heeft ANNE voor je in huis?”

We organiseren rondleidingen in ANNE (Veemarktplein 41, op het Jaarbeursterrein). Wil je aan de slag met het verduurzamen van je eigen huis of bedrijf? Kom eens kijken! Wil je meer weten over de rondleiding en de interessante dingen om te bekijken? Lees verder…

Meer activiteiten?
Kijk op energieambassadeursutrecht.nl

Energie-U organiseert allerlei informatieavonden over verschillende onderwerpen zoals wonen zonder aardgas, warmtepompen, ventilatie, enz. Bewoners vertellen over hun ervaringen en helpen anderen weer op weg. Meer info vind je op energieambassadeursutrecht.nl