Buurtstroom Griftkwartier 3

Na Buurtstroom Griftkwartier 1 en Griftkwartier 2 is er nu een derde dak van een appartementencomplex van de SSH beschikbaar in het Griftkwartier voor Buurtstroom. Dit wordt Buurtstroom Griftkwartier 3. Buurtgenoten kunnen meedoen met dit zonnestroomproject. We zijn gestart met de voorbereidingen.

Deelnemen aan dit project

Op het dak van een appartementencomplex van de SSH aan De Blieckstraat in Utrecht willen we zonnepanelen plaatsen. Als buurtgenoot kun je deelnemen aan dit zonnestroomproject, als je in één van de postcodes woont die mee mogen doen. Dit betreft de volgende postcodes: 3581, 3572, 3583, 3582 en 3512.

Je investeert in één of meerdere zonnepanelen waarvoor je een leuk rendement ontvangt. Maar misschien nog wel belangrijker: je investeert in een gezonde buurt én planeet.

De zonne-installatie wordt aangesloten op het elektriciteitsnet. Een gecertificeerde elektriciteitsmeter houdt bij hoeveel stroom er is opgewekt. Dit wordt verdeeld over de Buurtstroompanelen. Vervolgens krijg je over de opgewekte stroom korting op de energiebelasting op je eigen energienota.

Informatieavond 2 oktober

Op woensdag 2 oktober vindt de informatieavond plaats in De Wilg, Mecklenburglaan 3 om 19.15 uur. Tijdens deze avond wordt het definitieve aanbod gepresenteerd en kun je al je vragen stellen. Meld je alvast aan voor de informatieavond door een mailtje te sturen naar: communicatie@buurtstroom.nl.

Binnenkort meer informatie

Bekijk alvast onze lijst van veel-gestelde-vragen om een beeld te krijgen van wat jouw eventuele deelname inhoudt. Binnenkort meer informatie op deze pagina. De knoppen onderaan deze pagina werken nu nog niet. Met de knop rechts ‘(Voorbeeld) Brochure’ kun je wel alvast de informatiebrochure van het vorige project (Buurtstroom Griftkwartier 2) bekijken. Voor dít project moet nog een informatiebrochure worden gemaakt. Deze zal op enkele punten afwijken van die van Griftkwartier 2, maar zo krijg je al wel een beetje een beeld van zo’n project.

Heb je interesse?

Mail dan naar communicatie@buurtstroom.nl. Vermeld in je mail je naam, postcode, stroomverbruik en het aantal panelen waarmee je deel zou willen nemen. Je komt dan op een vooraanmeldlijst en zo kunnen we je per mail op de hoogte houden van het project. Je zit nog nergens aan vast. Het kan zijn dat je niet in de juiste postcode woont voor dit project, maar dan kom je op een interesselijst voor andere, nieuwe projecten.