Buurtstroom Griftkwartier 3

Na Buurtstroom Griftkwartier 1 en Griftkwartier 2 is er nu een derde dak van een appartementencomplex van de SSH beschikbaar in het Griftkwartier voor Buurtstroom. Dit is Buurtstroom Griftkwartier 3. Buurtgenoten kunnen meedoen met dit zonnestroomproject. Je kunt je nu aanmelden.

Deelnemen aan dit project

Op het dak van een appartementencomplex van de SSH aan De Blieckstraat in Utrecht willen we zonnepanelen plaatsen. Als buurtgenoot kun je deelnemen aan dit zonnestroomproject, als je in één van de postcodes woont die mee mogen doen. Dit betreft de volgende postcodes: 3581, 3572, 3583, 3582 en 3512.

Je investeert in één of meerdere zonnepanelen waarvoor je een leuk rendement ontvangt. Maar misschien nog wel belangrijker: je investeert in een gezonde buurt én planeet.

De zonne-installatie wordt aangesloten op het elektriciteitsnet. Een gecertificeerde elektriciteitsmeter houdt bij hoeveel stroom er is opgewekt. Dit wordt verdeeld over de Buurtstroompanelen. Vervolgens krijg je over de opgewekte stroom korting op de energiebelasting op je eigen energienota.

Let op: de informatieavond vindt niet plaats op 2 oktober

We hadden op woensdag 2 oktober een informatieavond gepland staan voor dit project in De Wilg, Mecklenburglaan 3. Echter deze informatieavond moeten we uitstellen. Er zijn nog te weinig geïnteresseerden voor dit project. We gaan actief verder met het werven van nieuwe geïnteresseerden en laten zo snel mogelijk weten wat de nieuwe datum wordt voor de informatieavond.

Tijdens de informatieavond wordt het definitieve aanbod gepresenteerd en kun je al je vragen stellen.

Bekijk alvast onze lijst van veel-gestelde-vragen om een beeld te krijgen van wat jouw eventuele deelname inhoudt. De knoppen onderaan deze pagina werken nu nog niet. Met de knop rechts ‘(Voorbeeld) Brochure’ kun je wel alvast de informatiebrochure van het vorige project (Buurtstroom Griftkwartier 2) bekijken. Voor dít project moet nog een informatiebrochure worden gemaakt. Deze zal op enkele punten afwijken van die van Griftkwartier 2, maar zo krijg je al wel een beetje een beeld van zo’n project.

Heb je interesse?

Mail dan naar communicatie@buurtstroom.nl. Vermeld in je mail je naam, postcode, stroomverbruik en het aantal panelen waarmee je deel zou willen nemen. Je komt dan op een vooraanmeldlijst en zo kunnen we je per mail op de hoogte houden van het project. Je zit nog nergens aan vast.