Buurzaam & Duurzaam

Stem nu op ons bij StimuleringsfondsXL!

StimuleringsfondsXL 2016

Energie-U heeft in juli een plan ingediend bij Rabobank Utrecht om in aanmerking te komen voor het StimuleringsfondsXL. Het moest een plan zijn ‘om de buurt te versterken’. Het heeft geleid tot mooie inzendingen. Na een stemronde winnen drie projecten een financiële bijdrage uit dit fonds én ondersteuning bij de realisatie.

Ons plan voor de buurt

De kern van ons plan “Buurzaam & Duurzaam” is: “Steeds meer mensen willen hun woning verduurzamen. Energie-U helpt woningeigenaren daarbij al vijf jaar. Door voorlichting te geven, ervaringen te delen, met rekenvoorbeelden en door collectieve inkoop te organiseren. Ook bij relatief nieuwe en ingewikkelde thema’s als duurzaam verwarmen is Energie-U een bron van informatie. Als we winnen, gaan we onze kennis en ervaring beter toegankelijk maken via een website, inloopspreekuren, workshops en open huizen. Zo dragen we bij aan een energieneutraal Utrecht.”

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Stem jij op ons plan?

De finalisten 2016 zijn inmiddels bekendgemaakt. Inmiddels weten we dat uit 56 voorstellen het plan van Energie-U bij de laatste 8 zit! Van 15 september tot en met 31 oktober gaan we zoveel mogelijk stemmen binnenhalen voor ons plan en daar hebben we jullie hulp hard bij nodig. Als je ons plan ook ziet zitten, gebruik dan de stem-knop hieronder:

Stem nu op ons bij StimuleringsfondsXL!

Bekendmaking winnaars

Op 1 november worden de winnaars in de Rabo Open Stage in de centrale hal van TivoliVredenburg bekendgemaakt.