De Ronde 48 – Zon bij de VvE

Er is nieuws over een uniek zonne-energieproject in Voordorp waarover we eerder berichtten: op het dak van de Vereniging van Eigenaren De Ronde 48 werden 80 zonnepanelen geplaatst voor individueel gebruik.

Filmpje: “De Ronde 48 – Zon bij de VvE”

In een eerder nieuwsbericht vertelden we over het dak van de Vereniging van Eigenaren De Ronde 48 – met een U-vormig pand aan de Aartsbisschop Romerostraat en de Chico Mendesstraat – waarop van 17 tot en met 19 januari 80 zonnepanelen werden geplaatst voor individueel gebruik. De panelen zijn bestemd voor 16 bewoners, voor elke bewoner 5 panelen, ze worden aan de individuele elektriciteitsmeters van de woningen gekoppeld. Voor zo ver bekend zijn er geen andere VvE’s in Utrecht of daarbuiten die op deze grote schaal panelen voor individueel gebruik van eigenaren hebben gerealiseerd.

Bekijk het filmpje waarin de initiatiefnemer, deelnemers aan het zonneproject en de adviseur van Energie-U aan het woord komen:

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Zon en VvE

Wil je meer weten over zonnepanelen plaatsen op het dak van een appartementen-gebouw of een koopwoning met een gezamenlijk dak? Kijk dan voor inspiratie en de brochure op onze pagina over “Zon en VvE”. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met je vragen.