Digitale energiecoach

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je huis? Wij geven in deze corona-tijden gratis online advies om energie te besparen.

Online advies

Verwacht online advies van een behulpzame energiecoach via Zoom-videobellen. Dit advies kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen en kan helpen met bekijken wat de volgende stap wordt. De coach kijkt met je mee naar het energieverbruik in je woning.

“Je steekt er wat van op en krijgt tips om zelf verder aan de slag te gaan!”

Wat zeggen bewoners?

Bewoner George uit Overvecht: “Sander heeft zeer veel kennis en persoonlijke ervaring met het verduurzamen van appartementen/woningen. Met zijn enthousiasme en informatie werd ik extra op weg geholpen om stappen te zetten om mijn appartement energie zuiniger te maken. Ik kan iedereen een gesprek aanraden met de energie ambassadeurs, je steekt er wat van op en krijgt tips om zelf verder aan de slag te gaan!”

“Op basis van het advies hebben we besloten om voor nu een nieuwe CV ketel te laten installeren zodat we later bij de wijkgerichte aanpak van de gemeente kunnen aanhaken.”

Bewoner Bas uit Lunetten: “Onze CV ketel vertoonde kuren, dus wij vroegen ons af of we het beste simpelweg een nieuwe HR ketel moesten laten installeren of voor een andere (duurzamere) optie moesten gaan. Sander kon ons alle opties uitleggen en was goed op de hoogte van de Aardgasvrij-plannen van de gemeente. Op basis van het advies hebben we besloten om voor nu een nieuwe CV ketel te laten installeren zodat we later bij de wijkgerichte aanpak van de gemeente kunnen aanhaken.”

Welke coach is beschikbaar?

Onze digi energiecoaches staan te springen om jou te helpen. Zij zijn al jaren actief vrijwilliger bij Energie-U. Stuur een e-mail via digicoach@energie-u.nl om een afspraak met een energiecoach in te plannen op een dinsdag of een donderdag. Een consult duurt maximaal 30 minuten.

Foto’s: Erzsó Alföldy, Bas, George.