Een nieuwe lente, een nieuwe… site!

We beleven intussen alweer de zesde lente sinds de oprichting van Energie-U. We gaan naar de grote school, helemaal zelf. We blijven uit onze kleren groeien: het koffieapparaat en de wifi op onze vrijdagse werkplek aan de Oudegracht hebben soms te weinig capaciteit voor onze dorst en honger. En de website vroeg ook al even om een opfrisbeurt.

Ziehier. Dit is ‘m! In het afgelopen half jaar zijn enkele vrijwilligers er druk mee geweest. Met hun kennis van ontwerpen, van website-techniek en van verleden en heden van Energie-U zorgden John, Bouke en Machiel voor ons nieuwe digitale onderkomen. Reacties, tips en complimenten mogen hun kant op, webmaster@energie-u.nl staat ervoor open. Met de nieuwe website zijn niet alleen onze nieuws- en agendaberichten maar ook onze grote en kleine activiteiten weer actueel. Al is nog niet alles al helemaal bij de tijd. Maar we wilden niet langer wachten.

Kijk eens rond. Laat je informeren en inspireren. Kom in actie! Werk mee aan het mooier maken van de energiehuishouding van onze stad, van je buurt, je werkplek en je thuis. De zon schijnt, ook als je ‘m niet ziet of voelt.