Infoavond: “Warmtepompen, hoe zit dat nou?” (16 mei 2018)

Hier vind je de presentaties van de info-avond “Warmtepompen, hoe zit dat nou?” die op woensdag 16 mei 2018 plaatsvond.

Warmte troef

Binnen was het lekker warm. De deur naar het dakterras van ANNE stond open. Zo’n 50 mensen luisterden vol aandacht naar de verhalen van medebewoners die hun huis met een warmtepomp verwarmen.

Presentaties

Hieronder vind je de presentaties om te downloaden of (verder naar beneden) ook om direct te bekijken.

  1. Introductie Energie-U, introductie aanwezige marktpartijen, info over subsidies en maatwerkadvies, door Sander Willemsen. – Download (pdf)
  2. Foto’s van de jaren ’80-woning van David Pronk in Overvecht-Noord met een hybride warmtepomp naast de nieuwe gasketel. – Download (pdf)
  3. Presentatie over de zelfbouwwoning van Ellen en Heiko Teuber in Leidsche Rijn, met een lucht-warmtepomp en onder andere de inregeling ervan en de prestaties in het eerste halve jaar. – Download (pdf)
  4. De uitgebreide fotoreportage van Gerard Til en zijn vrouw Marja over de vernieuwing van hun jaren ’30-woning in Utrecht-Oost hebben we niet openbaar beschikbaar. Gerard geeft als professioneel fotograaf zijn mooie werk niet zomaar weg. Wel vertelt en vertoont hij graag over hun reis dus op een andere bijeenkomst kom je hem vast nog eens tegen.
Presentatie Energie-U infoavond 16 mei 2018

Foto's David Pronk infoavond warmtepompen 16 mei 2018

Infoavond warmtepompen 16 mei 2018 Ellen en Heiko Teuber