Korting op groene stroom bij Greenchoice

Energie-U heeft sinds begin januari 2011 een samenwerking met Greenchoice. Greenchoice biedt de leden van Energie-U een aantrekkelijke korting die kan oplopen tot rond de 50 euro per jaar.

Hoe ziet de korting eruit?

Per kilowattuur en per kuub gas krijgt een lid van Energie-U een halve cent korting. Dat klinkt in eerste instantie niet als veel maar het totale aanbod van Greenchoice kan oplopen tot tientallen en voor grootverbruikers zelfs honderden euro’s per jaar. Want de korting komt bovenop de toch al scherpe energieprijs van Greenchoice. Alles bij elkaar kan dat een bedrag van minimaal 50 euro per jaar schelen.

Waarom gaat Energie-U deze samenwerking aan?

Energie-U had in het begin van haar bestaan (sinds oktober 2010) nog geen zonnepanelen waarvan de stroom naar de leden kon gaan. Wel is er toen nagedacht of we in de tussentijd, tot er wel “eigen” stroom geproduceerd zou worden, al iets konden betekenen op het vlak van groene energie. Het resultaat daarvan is de samenwerking met Greenchoice, waarbij deze zeer groene energieleverancier onze leden goedkoop groene stroom levert.

Greenchoice helpt Energie-U financieel met een vergoeding voor leden van Energie-U die klant zijn bij Greenchoice. Die vergoeding neemt toe bij het toenemen van het aantal leden/klanten!

En we houden samen regelmatig kennis- en informatiesessies. Over samen groene energie opwekken en in je buurt gebruiken bijvoorbeeld.

Hoe meld ik me aan?

Via onderstaande link kom je op de aanmeldpagina van Greenchoice. Daar vul je alle gegevens in. Greenchoice zorgt ervoor dat je contract met je vorige leverancier wordt stopgezet. Daarna krijg je van Greenchoice je rekeningen enzovoorts toegestuurd. Greenchoice geeft aan ons door wie zich via de aanmeldpagina hebben aangemeld. Wij controleren of je al lid van Energie-U bent en anders noteren we gelijk je aanmelding.

Moet ik als lid van Energie-U verplicht meedoen met deze actie?

Nee, deze actie is net zo opgezet als de andere acties van Energie-U. Je mag er aan meedoen als je het interessant vindt, maar het hoeft niet.

Wat als ik al klant ben bij Greenchoice?

Dat is geen probleem. Ook dan meld je je aan via onderstaande link bij Greenchoice.

Hoe lang duurt deze actie?

Energie-U is in 2011 een samenwerking aangegaan van minimaal 3 jaar, die inmiddels elk jaar is verlengd. Meld je direct aan via de aanmeldpagina van Greenchoice of klik op onderstaande knop voor verdere informatie op de site van Greenchoice:

Aanmelden bij Greenchoice