Onze vacatures en klussen

Energie-U is er voor en door alle Utrechters. Samen gaan we de stad verduurzamen en werken aan een 100% duurzame energievoorziening. Doe je met ons mee? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar sander@energie-u.nl. Elke vrijdag houden we in ANNE bij de Jaarbeurs kantoor, tussen 10 en 16 uur. Kom eens kijken!

Energie-U biedt kansen

Energie-U groeit, ziet kansen en zoekt frisse ideeën voor nieuwe energie in een duurzaam Utrecht. De energievoorziening van onze stad, onze buurten en onze huizen verandert. Flink. Het aardgas gaat de stad uit en de elektriciteit wordt in en om de stad verduurzaamd. Woningen zonder schoorsteen, auto’s zonder knalpijp, stroom zonder viezigheid.

Wij bieden:

  • Gedreven en enthousiaste collega’s (vrijwilligers en zzp-ers),
  • Een groot netwerk in Utrecht,
  • In eerste instantie een vrijwilligersvergoeding,
  • Kleine en eigenzinnige organisatie,
  • Plezierige, informele werkomgeving, met veel ruimte voor eigen inbreng en meebouwen aan de coöperatie en haar diensten.

Bekijk onze vacatures

Lees hieronder voor welke functies we nog mensen zoeken. Heb je interesse in een vacature? Stuur een mail naar Sander.

Energievolle vertellers, communicators, verbinders

We zoeken communicatiemensen die vertellen hoe we Utrecht nieuwe energie gaan geven. Campaigners, Storytellers, Socialmedia, enz. Energieke klussers die mee helpen hoe we Utrecht nieuwe energie gaan geven. We doen al zo veel en we moeten dat beter vertellen!


Kascommissielid

We zoeken een 2e kascommissielid, voorwaarde is dat je lid bent. 2 keer per jaar komt de commissie bijeen, en je brengt verslag uit in de A.L.V. Naast de standaard kascontrole hechten we vooral veel waarde aan meedenkers die onze coöperatie financieel gezonder maakt.


Hand-en-Spandiensten

Hand- en -spandiensten verrichten betekent ‘allerlei (losse) werkzaamheden uitvoeren’, ‘allerlei (vaak kleinere) klussen doen’. Volgens Van Dale (2005) wordt hand- en -spandiensten ook wel in negatieve zin gebruikt, in de betekenis van ‘handlangersdiensten’. Maar wij juichen het alleen in positieve zin toe. Ben je op zoek naar iets naast je baan of als voorbereiding op een baan of carrièreswitch? Mail ons of kom langs op het kantoor van Energie-U, elke vrijdag in ANNE Veemarktplein 41 (Naast de Jaarbeurs). De koffie en thee staat altijd klaar en dan kunnen we bekijken of er iets bij is, waar jij mee kunt helpen!


Regelneef gezocht!

Regeltante, -nicht, -oom, “it runs in the family!”. Kortom, we zijn op zoek naar bezige bijen die het super vinden om onze coöperatie verder te laten groeien! Bijeenkomsten organiseren, emails beantwoorden,  warmtefoto’s inplannen, meebouwen aan Buurtstroom, bardienst draaien bij bijeenkomsten, nieuwsbrieven vullen, administratie bijwerken……

Wat wil jij? Kom langs op vrijdag of mail Sander en laat het ons weten. Onder het motto: er is veel mogelijk!


Energieambassadeurs

Een Energieambassadeur is een enthousiaste Utrechter die samen met zijn buren/buurtgenoten aan de slag wil met energiebesparing en duurzaam opgewekte energie. Je hoeft geen deskundige te zijn, enthousiasme en een goed netwerk in je eigen buurt is wel van belang. Het project ‘Energieambassadeurs’ voeren we samen met de gemeente Utrecht uit. Kijk voor meer informatie op www.energieambassadeursutrecht.nl.