Presentaties van info-avond “Een warmtepomp aanschaffen – en dan?” (maandag 19 februari 2018).

Hier vind je de presentaties van de info-avond “Een warmtepomp aanschaffen – en dan?” die plaatsvond op maandag 19 februari 2018.

Gevorderden

Op 19 februari 2018 hield Energie-U weer een informatieavond over warmtepompen. Met 90 bezoekers was ANNE afgeladen vol. Het onderwerp leeft. Deze avond was voor “gevorderden”: mensen die al weten wat een warmtepomp is en die op zoek zijn naar hoe ze ‘m goed gaan toepassen. Ook waren er veel zelfbouwers op afgekomen en de nodige mensen uit Overvecht-Noord.

Presentaties

De gegeven presentaties kun je hier downloaden of direct bekijken (verderop op deze pagina):

 1. Intro door Energie-U, partijen op de markt beneden, en bevindingen enquête onder warmtepompbezitters – door Sander Willemsen (Energie-U).
  Download (pdf) ❯
 2. Maatwerkadvies en subsidies door Kees Stap (Energiepaleis), namens de gemeente.
  Download (pdf) ❯
 3. Bewoner André Struker over het waarom, hoe en wat van zijn bodem-warmtepomp in het huis dat hij 10 jaar geleden liet bouwen in Leidsche Rijn.
  Download (pdf) ❯
 4. Bewoner Joop Smallenbroek over het waarom, hoe en wat van zijn buitenlucht-warmtepomp met zonneboiler en ander bouwkundig en installatietechnisch werk bij de grootscheepse verbouwing van een oud pand naar moderne woning, in Leidsche Rijn.
  Download (pdf) ❯
Energie-U en enquete

Maatwerkadvies gemeente

Andre Struker

Wonen zonder gas - Joop Smallenbroek