Rento Hermanns kijkt meeRento Hermanns kijkt mee

Ik ben Rento Hermanns uit Utrecht. Ik heb 25 jaar als architect/projectleider gewerkt bij architectenbureaus en in 2012 begonnen met RondomDom. RondomDom is een mobiel servicepunt Energiebesparing vanuit een elektrische bus. Ik geef advies in energiebesparing in het algemeen en stimuleer het gebruik van milieuvriendelijke isolatiematerialen. Ook ben ik erkend Deskundige en EPW adviseur. Daarnaast heb ik RondomDom uitgebreid met RondomIsoleren, waarmee ik ook de uitvoering van isolatiewerkzaamheden heb opgepakt van vooral vloeren en zolders.

Toen ik gevraagd werd als bestuurslid, heb ik direct “Ja!” gezegd. Ik voelde mij al betrokken bij initiatieven als Energie-U. Ik voel mij een spin in het web rond zulke organisaties.

Mijn hobby’s zijn wandelen en fietsen in het bos. Houtbewerking. Houd van vele genres muziek, maar luister het liefst naar minimal muziek of modern klassiek.